Δεν λέγονται όλα μέσω SMS: Όσα δεν πρέπει ποτέ - μα ποτέ - να του πεις με μήνυμα

Δεν γίνονται όλες οι συζητήσεις μέσω μηνυμάτων!

Οι σχέσεις και η επικοινωνία τη σημερινή εποχή βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο Whatsapp, το Instagram και άλλες εφαρμογές, που καθιστούν την ανταλλαγή μηνυμάτων απίστευτα βολική και φυσικά... οικονομική.

Ωστόσο, κανένα emoticon δεν μπορεί να αντικαταστήσει την face-to-face επικοινωνία, για αυτό και ορισμένα πράγματα πρέπει να λέγονται από κοντά και ποτέ από μηνύματα. Διαφορετικά, το crush σου μπορεί να παρεξηγήσει κάτι που του λες και εκτός από αυτό, ορισμένες φορές δεν είναι και έντιμο από μέρους σου να του πεις κάτι σημαντικό για τη σχέση σας από μήνυμα.

Unlock pleasure: Ώρα να μοιραστείς τις επιθυμίες σου στο σεξ και να «ξεκλειδώσεις» την απόλαυση!

Παρακάτω θα βρεις μερικές φράσεις που δεν πρέπει ποτέ να πεις στο αγόρι σου μέσω μηνύματος:

benjaminrobyn jespersen Ai9 QJaZfMc unsplash

#1. «Πρέπει να μιλήσουμε»

Αν στείλεις αυτές τις λέξεις στο αγόρι σου είναι σαν να του λες με έμμεσο τρόπο ότι θέλεις να χωρίσετε. Ακόμα κι αν δεν πιστεύει ότι αυτό εννοούσες, το «πρέπει να μιλήσουμε» ακούγεται επείγον και επίσημο, γι' αυτό απόφυγέ το.

#2. «Έχω καθυστέρηση»

Το να έχεις καθυστέρηση είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συζητήσεις μέσω SMS. Και άσε που απλά μπορεί να έχει διαταραχθεί ο κύκλος σου. Γιατί να τον αγχώσεις τον άνθρωπο;#3. «Με αγαπάς;»

Αυτό το μήνυμα είναι ό,τι πιο πιεστικό μπορείς να στείλεις και φανερώνει πόσο κολλημένη είσαι μαζί του. Μην πιέζεις τα πράγματα, σε κανένα αγόρι δεν αρέσει αυτό. Αν σε αγαπάει, θα σου το πει όταν είναι εκείνος είναι έτοιμος και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το κάνει από μήνυμα!

#4. «Θέλω να χωρίσουμε»

Το να χωρίσεις κάποιον μέσω ενός μηνύματος είναι από τα πιο ανέντιμα πράγματα που μπορείς να κάνεις.

#5. «Σε βλέπω!»

Μην γίνεσαι creepy! Ακόμα κι αν τον δεις στο απέναντι πεζοδρόμιο και ενθουσιαστείς, μην στείλεις ποτέ μήνυμα «Σε βλέπω». Είναι πολύ... cringe.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

5 χαρακτηριστικά που σε κάνουν super ελκυστική (και δεν έχουν καμία σχέση με την εμφάνισή σου)

Πώς να μην τσακωθείς με το αγόρι σου στις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές σας

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved