Unlock pleasure: Ώρα να μοιραστείς τις επιθυμίες σου στο σεξ και να «ξεκλειδώσεις» την απόλαυση!

Αλήθεια, πόσο εύκολα μοιράζεσαι τις σεξουαλικές σου επιθυμίες με τον σύντροφό σου; Άραγε, μιλάς ανοιχτά για το σεξ στη σχέση σου; Έχεις δοκιμάσει να το κάνεις κάποια φορά ή δεν έχεις τολμήσει, επειδή ενδεχομένως σκέφτεσαι τις αντιδράσεις του και αισθάνεσαι ντροπή; Τελικά, πόσο σίγουρη είσαι πως εσύ και ο φίλος σου έχετε τα ίδια «θέλω» στο σεξ;

Ο λόγος που σου κάνω αυτές τις ερωτήσεις, έχει να κάνει με το ότι συχνά, πολλές από εμάς διστάζουμε να μοιραστούμε τις βαθύτερες σκέψεις μας γύρω από το σεξ, ενώ οι περισσότερες δεν έχουμε μπει ακόμη στη διαδικασία να αναλογιστούμε και να επεξεργαστούμε τι μας αρέσει στο σεξ και τι θα θέλαμε να δοκιμάσουμε! Και αν σκεφτείς πως το 95% της εγκεφαλικής δραστηριότητας, είναι μη συνειδητή, μπορείς να καταλάβεις γιατί πολλές φορές μας είναι δύσκολο να μοιραστούμε και κυρίως, να αντιληφθούμε τις πιο βαθιές μας επιθυμίες.

duo1

«Και πού είναι το πρόβλημα;», θα με ρωτήσεις. Το θέμα είναι πως αν δεν εκφράζεις ανοιχτά αυτά που επιθυμείς στο σεξ και κυρίως, αν δεν έχεις καταφέρει ακόμη να αναγνωρίσεις τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί, δεν θα μπορέσεις να «ξεκλειδώσεις» την πραγματική διάσταση της ερωτικής απόλαυσης.

Αυτό είναι κάτι που συνειδητοποίησα πρόσφατα και πραγματικά με εξέπληξε, όταν παρακολούθησα το βίντεο του DUO με την έρευνα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των ζευγαριών στην Ελλάδα, η οποία βασίστηκε στην τεχνική του Facial Expression Coding. Και αυτή ακριβώς η τεχνική προσδιορίζει τα συναισθήματα που νιώθει κάθε άτομο μέσα από τις αυθόρμητες και ανεπαίσθητες κινήσεις του προσώπου του!

duo2

Αλήθεια, εσύ πόσο ανοιχτή είσαι να μιλήσεις σε βάθος για το σεξ;

Καθώς παρακολουθούσα το βίντεο της νέας καμπάνιας «Unlock Pleasure» του DUO, δεν μπορούσα παρά να διερωτηθώ για τα εξής: Πόσο απελευθερωμένη θα ένιωθα να μιλούσα ανοιχτά στον σύντροφό μου, για τις κρυφές μου σεξουαλικές επιθυμίες; Πόσα άνετη θα ήμουν ακούγοντας τα αποτελέσματα σχετικά με τη σεξουαλική μου ζωή;

duo3

Και αναφέρομαι σε αποτελέσματα, διότι για να μπορούμε να δούμε εμείς on camera τα ευρήματα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις στην Ελλάδα, το DUO έκανε μία πρωτοποριακή έρευνα με τη βοήθεια της ΑΙ τεχνολογίας βιομετρικών. Και για να καταλάβεις πόσο ξεχωριστή είναι αυτή η έρευνα, να αναφέρω απλώς ότι είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται αυτή η τεχνολογία για την έρευνα σεξουαλικών επιθυμιών στη χώρα μας!

Τι ακριβώς κλήθηκαν να κάνουν όσοι συμμετείχαν σε αυτό το ξεχωριστό κοινωνικό πείραμα; Εννέα ζευγάρια παρακολούθησαν ένα βίντεο με εικόνες σεξουαλικού περιεχομένου. Ωστόσο, τρία ήταν τα ζευγάρια που προχώρησαν στην τελική φάση της έρευνας και τα οποία βλέπουμε τώρα να μοιράζουν έμπνευση μέσα από το βίντεο «Unlock Pleasure» του DUO.

Οι «κρυφές» και βαθιές επιθυμίες που μπορούν να μας φέρουν πιο κοντά

Καθένα από τα άτομα που συνέχισαν στο τελικό στάδιο, λοιπόν, είχαν την ευκαιρία να «ξεκλειδώσουν» τις βαθύτερες σεξουαλικές τους επιθυμίες, να μάθουν τι είναι αυτό που θέλουν στο σεξ και στη συνέχεια, να το μοιραστούν με το ταίρι τους. Και τα αποτελέσματα βασίστηκαν στις ανεπαίσθητες και αυθόρμητες εκφράσεις και κινήσεις των προσώπων τους, τις στιγμές που παρακολουθούσαν πιο σεξουαλικές εικόνες. Εκφράσεις και επιθυμίες που «διαβάστηκαν» και αποκαλύφθηκαν μέσα από την τεχνική του Facial Expression Coding.

duo4

Όλα αυτά με τη βοήθεια της ερευνήτριας και αναλύτριας ΑΙ Βιομετρικών κυρίας Στεφανίας Δάμα και αφού πρώτα είχε προηγηθεί μία μεγάλη διαδικασία, που κράτησε εννέα ολόκληρους μήνες. Σκέψου απλώς ότι με τη βοήθεια εξειδικευμένων recruiters και μέσα από μία αγγελία που αναρτήθηκε στα social media του DUO, αληθινά ζευγάρια κλήθηκαν να συμμετάσχουν στην έρευνα και μάλιστα, πάνω από 900 ζευγάρια δήλωσαν συμμετοχή!

duo5

Δοκίμασε, λοιπόν, να μοιραστείς με τον φίλο σου αυτά που θέλεις να δοκιμάσεις ή αν δεν ξέρεις ακόμη τι είναι αυτό που μπορεί να απογειώσει τις ερωτικές σου επαφές, προσπάθησε να το βρεις. Διότι οι σεξουαλικές επιθυμίες είναι κάτι που δεν μοιραζόμαστε εύκολα, με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνουμε το σεξ στο επίπεδο που θα μπορούσαμε.

Έτσι, για να πάμε τη σχέση μας και τον τρόπο που απολαμβάνουμε το σεξ σε άλλο επίπεδο, εκτός από την ασφάλειά μας (για αυτό φροντίζουν για εμάς τα DUO), είναι σημαντικό να μοιραζόμαστε τις βαθύτερες επιθυμίες μας. «Ξεκλείδωσε» την απόλαυση, λοιπόν, διότι είναι ωραίο να έχεις σεξουαλικές επιθυμίες, αλλά ακόμα πιο ωραίο είναι να τις μοιράζεσαι με το ταίρι σου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved