Ξεκίνησες online dating; Όλα τα μυστικά για να μην την πατήσεις

Ωραίο το φλερτ στο διαδίκτυο, αλλά… πρόσεχε! Μπορεί ο άλλος να μην είναι αυτό που σου παρουσιάζει!

Ο κορονοϊός και τα απανωτά lockdown είναι υπεύθυνα για την… ανάπτυξη του online dating. Ας μη λέμε ψέματα! Ίσως κι εσύ όσο ήσουν στο σπίτι και έπρεπε- όπως όλοι- να μείνεις σε περιορισμό, άνοιξες το κινητό σου, κατέβασες κάποια εφαρμογή γνωριμιών και άρχισες να φλερτάρεις.

Και αυτή η συνήθεια θα συνεχιστεί για πολύ. Πίστεψέ μας! Το online dating είναι η νέα τάση στις σχέσεις, όμως θέλει και προσοχή.

4 tips για να μην είσαι πια single αυτό το καλοκαίρι

Τα μάτια σου ανοιχτά

Ξέρεις κάτι; Συνήθως, όταν τα αγόρια μας κάνουν κομπλιμέντα, μας λένε όμορφα λόγια εμείς δεν θέλουμε και πολύ για να… πέσουμε.

Ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή μας, βρε παιδί μου. Και είναι και λογικό. Ποιος δεν θέλει να ακούει κολακευτικά και όμορφα λόγια!

Το θέμα είναι να μην ξεφύγεις και αρχίσεις να πετάς στα σύννεφα πριν ακόμα συναντήσεις το αγόρι με το οποίο μιλάς. Τα κορίτσια που την έχουν πατήσει και τελικά… ο πρίγκιπας με τον οποίο μιλούσαν κατέληξε να είναι βάτραχος είναι πάρα πολλά.

https://www.instagram.com/p/CR1D-sbrEcf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φρόντισε, λοιπόν, να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου για να μην κλαις στο τέλος.

Τα tips για να μην την πατήσεις

#1 Προσπάθησε να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς για εκείνον πριν συναντηθείτε

Μάθε τα ενδιαφέροντά του, σε ποιο σχολείο πηγαίνει ή πού σπουδάζει, αν είναι φοιτητής. Ρώτησέ τον τι του αρέσει να κάνει στον ελεύθερό του χρόνο και ό,τι άλλο σου έρθει στο μυαλό. Έτσι και θα μάθεις αν έχετε κοινά γούστα, αλλά και θα ξέρεις αρκετά πράγματα για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

#2 Βεβαιώσου ότι σου έχει δείξει… το πραγματικό του πρόσωπο

Ωραίο το chatting και το flirting, αλλά… είσαι σίγουρη ότι μιλάμε για ένα αληθινό πρόσωπο; Προσπάθησε να ψάξεις κι άλλα social media και να τον βρεις ή να κάνεις μαζί του video chat προτού συναντηθείτε.



#3 Κανόνισε το πρώτο ραντεβού να γίνει σε δημόσιο χώρο

Οπωσδήποτε το πρώτο ραντεβού σας θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σε δημόσιο χώρο. Κανονίστε να πάτε για καφέ, να πάτε έναν περίπατο στο κέντρο της Αθήνας ή να βρεθείτε σε ένα θερινό σινεμά. Σε καμία περίπτωση μην πας στις ερημιές ή δεχθείς να πας στο σπίτι του. Δεν τον ξέρεις κι από χθες, άλλωστε!

Cover photo: freepik.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved