4 tips για να μην είσαι πια single αυτό το καλοκαίρι

Πώς θα κάνεις δυναμική είσοδο στο παιχνίδι του φλερτ.

Καλοκαίρι σημαίνει παραλία, ξεγνασιά, διακοπές και ατελείωτες βόλτες με φίλους. Είναι αναμφίβολα η πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου αφού όλα κυλούν πιο ανέμελα και αρκετά πιο ρομαντικά. Πόσες φορές έχεις ακούσει από φίλες σου για love story των διακοπών; Σίγουρα πολλές!

Με το φλερτ τι γίνεται;

Αρχικά να σου πω πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το να είσαι single. Όλες έχουμε βρεθεί σε αυτή τη φάση και μεταξύ μας, το χαρήκαμε όσο δεν πάει. Ωστόσο οι καλοκαιρινές διακοπές αποτελούν ιδανική περίοδο για φλερτ, γνωριμίες και γιατί όχι, νέα σχέση.



Πώς θα γίνεις master στις νέες γνωριμίες

1) Άφησε το κινητό στην άκρη όταν βγαίνεις έξω.

Πολλές φορές βγαίνουμε να διασκεδάσουμε και είμαστε όλη την ώρα με το κινητό στο χέρι. Αυτό αυτομάτως μας κάνει να φαινόμαστε απρόσιτες και απόμακρες. Επιπλέον αν είχαμε μία πιθανότητα να έρθει κάποιο αγόρι να μας μιλήσει, μόλις μας δει απορροφημένες στην οθόνη το πιο πιθανό είναι να το μετανιώσει.

2) Πες ναι σε καινούργιες γνωριμίες.

Μην διστάσεις να βγεις με νέα άτομα στην παρέα (π.χ. ο ξάδερφος της κολλητής σου). Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί μια γνωριμία και όσο περισσότερες κάνεις, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχεις να γνωρίσεις το ιδανικό για εσένα αγόρι.

3) Πήγαινε σε διαφορετικά μέρη.

Όλες έχουμε τα στέκια μας ωστόσο αν παραμένεις κολλημένη στα ίδια μαγαζιά δεν πρόκειται να γνωρίσεις νέα άτομα αλλά ούτε να ανακαλύψεις όμορφα spots.

4) Μην ξεχνάς να είσαι ο εαυτός σου.

Τελευταίο αλλά με διαφορά το πιο σημαντικό, να είσαι ο εαυτός σου. Στις παρέες, στις νέες γνωριμίες αλλά και στα ενδεχόμενα φλερτ. Δεν υπάρχει ωραιότερο feeling από το να αρέσεις γι' αυτό ακριβώς που είσαι.

Δυνάμωσε όμως τώρα τα ηχεία και απόλαυσε την απόλυτη καλοκαιρινή κομματάρα.



Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved