Πες μας πώς σε αποκαλεί το αγόρι σου να σου πούμε τι εννοεί

Αν θες να καταλάβεις τι νιώθει για σένα πρέπει να ακούσεις πώς σου μιλάει.

Μετά από καιρό, «ανελέητου κυνηγητού» και φλερτ, μετά από ατελείωτες ώρες πάνω από το κινητό και μετά από βλέμματα γεμάτα υπονοούμενα, επιτέλους είστε μαζί! Κανονικά- κανονικά μαζί! Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να περνάς χρόνο με τον άνθρωπο που σου κέντρισε το ενδιαφέρον με την πρώτη ματιά.

Το πώς σε αποκαλεί ο αγαπημένος σου έχει μεγάλη σημασία

Ραντεβού, βόλτες χεράκι- χεράκι, φωτογραφίες στο Instagram και κάπου εκεί παθαίνεις το «σοκ» σου, αφού σου πετάει ένα «baby μου» και σε αποτελειώνει. Για να σβήσουμε λίγο τη φωτιά που σε καίει όμως, θυμάσαι αν σε είπε «κορίτσι του» ή απλά σε αποκάλεσε «αγάπη»;

via GIPHY

Η επιστήμη μιλάει από μόνη της και η Dating Expert, Maria Sullivan, έχει τις απαντήσεις που ψάχνεις. Ήρθε η ώρα λοιπόν να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω από ένα αθώο «baby μου».

Slow dating: Ο τρόπος που η Gen Z φλερτάρει άλλαξε και ο λόγος είναι η πανδημία

via GIPHY

Για παράδειγμα, η ειδικός λέει πως πολλές φορές ο αγαπημένος σου μπορεί να σε αποκαλέσει «babe του» και έτσι να εκφράσει τα συναισθήματά του πιο εύκολα από το να σε φωνάξει απλώς με το όνομά σου. Πίσω από αυτό κρύβεται ένας ρομαντισμός και υποδηλώνει ότι νοιάζεται για σένα.

Το πιο ενδιαφέρον όμως δεν είναι αυτό, αλλά η διαφορά μεταξύ των «Γεια σου love μου» (ρομαντικό και αγαπησιάρικο), με το «Έλα αγάπη» (κάπως πιο γενικό ψυχρό).

via GIPHYΠηγή κεντρικής: pexels.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μήπως είσαι single επειδή απαντάς αμέσως στα μηνύματά του; Τι λένε οι ειδικοί

Το soft launch είναι η πιο in τακτική για να αποκαλύψεις τη σχέση σου στο Instagram

Διάβασε περισσότερα στην gallery που ακολουθεί, όλα τα σημάδια που δείχνουν ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved