Τελικά είναι το sex στο νερό ασφαλές;

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το «υποβρύχιο» sex!

Σίγουρα το σεξ στο νερό ακούγεται άκρως αισθησιακό, παρόλα αυτά, είναι στα αλήθεια τόσο ασφαλές, όσο πίστευες; Χμμ... με το χέρι στην καρδιά δε θα το συνιστούσαμε, καθώς το νερό της θάλασσας περιέχει βακτήρια, τα οποία είναι πολύ πιθανό να εισέλθουν στον κόλπο δημιουργώντας λοιμώξεις, ενώ το νερό της πισίνας μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητους ερεθισμούς.

Πέραν αυτού, όμως, δεδομένου ότι η λίπανση αποτελεί το «κλειδί» και το νούμερο 1 μυστικό για το καλό σεξ, καλό θα ήταν να γνωρίζεις πως το νερό διαλύει τη φυσική υγρασία, προκαλώντας πόνο, ενώ είναι πολύ πιθανό να σπάσει και το προφυλακτικό, το οποίο δεν σε προστατεύει μόνο από το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης, αλλά και από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Εσύ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις αμέσως μετά το σεξ;

Τελικά το σεξ στο νερό δεν είναι τόσο cool όσο πιστεύαμε!

Το ίδιο ισχύει, όμως, και για τη σεξουαλική επαφή στην μπανιέρα ή στο ντουζ; Ναι, δυστυχώς το ίδιο πρόβλημα λίπανσης υφίσταται και στην περίπτωση που αποφασίσετε να κάνετε σεξ στην μπανιέρα, ενώ και στο ντουζ η φυσική υγρασία χάνεται, οπότε η επαφή μπορεί να είναι επώδυνη και να μην έχει ωραία αίσθηση. Ωστόσο, θα μπορούσατε να μετακινήθειτε στην άλλη άκρη του ντουζ, όπου το νερό δεν πέφτει, μόνο που το πιθανότερο είναι να καταλήξετε με μυικούς πόνους, εξαιτίας των άβολων στάσεων και της ορθοστασίας.

https://www.instagram.com/p/CQbha1JjJIp

Μην σου μπαίνουν ιδέες και για σεξ στο υδρομασάζ. Πρόσφατη μελέτη κατέδειξε πως η υψηλή θερμοκρασία του νερού μπορεί να προκαλέσει προβλήματα γονιμότητας τόσο στον άνδρα, όσο και στη γυναίκα. Παρόλα αυτά, αν θέλετε πάση θυσία να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή αποφασίζοντας να συνευρεθείτε εκεί, προσέξτε το νερό να μην είναι σε πολύ υψηλή θερμοκρασία, δίνοντας, ταυτόχρονα, προσοχή και σε ανησυχτικά συμπτώματα όπως είναι η ζαλάδα, η υπερθέρμανση, αλλά και η κόπωση.

Εν τέλει, το σεξ στο νερό μπορεί να ακούγεται διασκεδαστικό, όμως, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή αν αποφασίσεις να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο. Το ζητούμενο είναι να το απολαύσεις και όχι να πονέσεις ή να δυσανασχετίσεις, εξαιτίας της άβολης αίσθησης, που μπορεί να σου προκαλέσει μια ερωτική πράξη τέτοιου είδους.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved