Εσύ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις αμέσως μετά το σεξ;

Όλα όσα θα σε ανακουφίσουν και θα προσφέρουν αίσθηση φρεσκάδας μετά την ερωτική πράξη με τον αγαπημένο σου.

Το σεξ με τον αγαπημένο σου είναι μια πολύ όμορφη και σημαντική πράξη που σας φέρνει πιο κοντά και διατηρεί άσβηστο το πάθος στη σχέση. Το ασφαλές σεξ και η πρόληψη των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων δεν θα πρέπει να είναι οι μοναδικές σου έγνοιες, όσον αφορά την καλή υγεία και την σεξουαλική επαφή.

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που οφείλεις να κάνεις αμέσως μετά την ερωτική πράξη για να αποφύγεις ενοχλήσεις και γυναικολογικά προβλήματα.

Οι 6 must κινήσεις που πρέπει να κάνεις μετά το σεξ

1) Καθάρισε την ευαίσθητη περιοχή

Αν δεν θες να κάνεις ντους καθάρισε τοπικά την ευαίσθητη περιοχή με ήπιο σαπούνι και νερό. Δώσε έμφαση στην περιοχή γύρω από τον κόλπο και απόφυγε τα σκληρά σαπούνια καθώς μπορεί να προκαλέσουν κάποια σοβαρή δερματική βλάβη.

2) Πήγαινε στην τουαλέτα

Δεδομένου ότι η ουρήθρα μας είναι πιο κοντά στον κόλπο, μπορεί να μολυνθεί κατά τη διάρκεια του σεξ. Αφού ολοκληρώσεις την σεξουαλική πράξη με τον αγαπημένο σου πήγαινε στην τουαλέτα για να εξασφαλίσεις υγιές ουροποιητικό σύστημα.

3) Πιες νερό

Το σεξ είναι κι αυτό μια μορφή άσκησης και καλό θα ήταν να μείνεις ενυδατωμένη μετά την πράξη. Το νερό βοηθά να νικήσεις την εφίδρωση και να ουρήσεις ώστε να αποβάλλεις οποιαδήποτε βακτήριο που θα μπορούσε να μπλοκάρει το ουροποιητικό σου σύστημα.

Sextortion: Τι είναι ο σεξουαλικός εκβιασμός και πώς θα προφυλαχθείς

4) Ανακούφισε την ευαίσθητη περιοχή

Σε περίπτωση που αισθάνεσαι φαγούρα ή κάψιμο μπορείς να τοποθετήσεις δροσερές κομπρέσες στην ευαίσθητη περιοχή για να ανακουφιστείς.

5) Κάνε έλεγχο

Κάνε πάντα ένα γρήγορο check στο προφυλακτικό για τυχόν σπασίματα.

6) Φόρεσε ένα άνετο outfit

Μετά το σεξ το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να αισθάνεσαι άνετα είναι να φορέσεις φαρδιά βαμβακερά ρούχα.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved