Πώς θα γίνεις σωστή influencer στο Instagram; 5 αλλαγές για να γίνεις αστέρι

Be your own influencer

Οκ! Είναι δύσκολο να συγκεντρώσεις τους followers του Bieber ή της Ariana αλλά μπορείς να γίνεις η επόμενη influencer της γενιάς μου με μερικές αλλαγές. Ακολούθησε τα tips των pro και θα μας θυμηθείς:

Βρες το δυνατό σου σημείο! Μην παριστάνεις κάποια άλλη αντίθετα βρες το δυνατό σου σημείο και εκμεταλλεύσου το. Μακιγιάζ; Μαλλιά; Live; Διαφορετικό στυλ; Βγάζεις τέλειες pics με τηγανιτές πατάτες; Όποιο κι αν είναι το ξεχωριστό σου χάρισμα, ανάδειξέ το.

Δεν χρειάζεται να ξεκινήσεις ένα νέο προφίλ στο youtube, Insta ή Facebook. Ξεκαθάρισε φωτογραφίες από αυτό που ήδη έχεις, διάγραψε ό,τι δεν σου αρέσει και χρησιμοποίησε ειδικά στο Instagram το δωρεάν business προφίλ που σου δίνει extra data.

Πόσταρε έξυπνα: Μόλις βρεις το θέμα σου, πόσταρε μόνο ό,τι έχει να κάνει με αυτό, ακόμα κι αν μιλάμε για στάσεις yoga ή για φωτογραφίες από Milkshakes. Μόλις το κάνεις γράψε ένα έξυπνο κείμενο που να σε αντιπροσωπεύει και συνόδευσέ το με 10 τουλάχιστον δυνατά hastags. Βάλε τα hastags στο πρώτο comment και δημιούργησε και τα δικά σου!

Κάνε social φιλίες! Αν πέσεις στο ραντάρ μεγάλων influencer ένα και μόνο shout out θα σου φέρει δεκάδες followers, οπότε είναι σημαντικό να αναπτύξεις δυνατές φιλίες με comments και likes σε μεγάλους λογαριασμούς.

Μην ξεχνάς να ποστάρεις. Χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 posts τη μέρα (1 τουλάχιστον σταθερό στο Insta και 2 stories και περίπου 3 βίντεο την εβδομάδα στο youtube για να εξασφαλίσεις το minimum των likes. Όσο μεγαλύτερη αλληλεπίδραση έχεις με τους fans με likes και comments τόσο θα σε διαβάζει καλύτερα ο αλγόριθμος ειδικά του Instagram.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved