Η 5η σεζόν του Cobra Kai βγήκε αλλά το δίλημμα παραμένει: Robby ή Miguel;

Το δίλημμα μεταξύ Robby Keene και Miguel Diaz παραμένει και στην 5η σεζόν της σειράς που βρίσκεται στο Νο1 του Netflix.

Η 5η σεζόν του Cobra Kai έφτασε στο Netflix και προφανώς και βρέθηκε στην πρώτη θέση. Έτσι όπως μας είχε αφήσει η προηγούμενη σεζόν με την ήττα του Miyagi Do αλλά και την αποκάλυψη ότι τελικά το παιχνίδι της Sam (Mary Mouser) με την Tory (Peyton List) ήταν στημένο, λογικό κι εμείς να ανυπομονούμε για το τι θα συμβεί στην πορεία.


Robby ή Miguel; Miguel ή Robbie;

Στα βασικά θέματα της 5ης σεζόν, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, βρίσκονται και οι «αιώνιοι» εχθροί Miguel (Xolo Maridueña) και Robby (Tanner Buchanan) που δεν μπορούν με τίποτα να τα βρουν μεταξύ τους κι εμείς δεν μπορούμε να τους κρατήσουμε κακία γιατί, ναι, είναι οι αδυναμίες μας.

Οι δυο τους, όμως, έχουν περάσει από πολλά στάδια τόσο σε προσωπικό κομμάτι όσο και μεταξύ τους.

Ο Miguel

You Have To Take This Seriously Xolo Maridueña GIF - You Have To Take This Seriously Xolo Maridueña Miguel Diaz GIFs

Ο Miguel ήταν ανέκαθεν το καλό και γλυκό παιδί που έχει όλα τα φόντα να γίνει το τέλειο boyfriend -εξ ου και τον επέλεξε τελικά η Sam-, όμως είναι και ο καλός φίλος, ο άνθρωπος στον οποίο μπορείς να πας για συμβουλές και που ξέρεις ότι δε θα σε αφήσει λεπτό από τα μάτια του για να σε προσέχει. Δε θέλει με τίποτα να σε βλέπει να στενοχωριέσαι και, αν είναι εκείνος η αιτία, θα κάνει τα πάντα για να επανορθώσει, ακόμα περισσότερα από όσα χρειάζονται.

Ο Robby

Cobra Kai Season4 GIF - Cobra Kai Season4 GIFs

Από την άλλη, έχουμε τον Robbie, το «bad boy» που, όταν αγαπάει, αγαπάει, αλλά θέτει και όρια και βγάζει πολλές φορές αυτό το απρόσιτο που σε «ψήνει», ακόμα κι αν δε θες να το παραδεχτείς. Έχει κι εκείνο το γοητευτικό αλλά νοσταλγικό βλέμμα, που καταφέρνει να σε τραβάει. Σου δημιουργεί κατευθείαν περιέργεια να τον γνωρίσεις χωρίς να ξέρεις το γιατί.

Τώρα δε θα μπούμε στη διαδικασία να συγκρίνουμε και ικανότητες στο karate, γιατί και οι δύο είναι εξαιρετικοί και το ποιος νικάει μεταξύ τους εξαρτάται ξεκάθαρα από τη μέρα που έχουν. Αλλά θα σου δείξουμε λίγο τους ηθοποιούς που τους υποδύονται.

Xolo Maridueña (Miguel)

Ο Xolo Maridueña είναι 21 ετών και του αρέσει να ανεβάζει στο Instagram του το παραμικρό στο οποίο βρίσκει ενδιαφέρον μέσα στην καθημερινότητα.

https://www.instagram.com/p/CXRiDc7vqAj
https://www.instagram.com/p/CaFopYiP_D0
https://www.instagram.com/p/Cetg1jrOd9a

Tanner Buchanan (Robby)

Ο Tanner Buchanan είναι 23 ετών και στο προφίλ του θα βρεις κάθε είδους φωτογραφία, από λήψεις που σχετίζονται με την υποκριτική, φωτογραφίσεις μόδας μέχρι και πιο προσωπικές.

https://www.instagram.com/p/CKeR1ZjHde0
https://www.instagram.com/p/CFSc_5BHf4p
https://www.instagram.com/p/CECrAein4-g

Θυμήσου και μερικές φωτογραφίες από τα παιδιά στη σειρά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved