Η αγαπημένη σαλάτα της Bella Hadid έγινε viral στο TikTok και μπορείς εύκολα να τη φτιάξεις

Η Bella Hadid έφτιαξε την πιο νόστιμη, εύκολη και δροσερή σαλάτα που αξίζει να δοκιμάσεις! Μάθε την απόλυτη συνταγή που έχει γίνει ήδη viral στο TikTok. 

Το να τρως υγιεινά μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά αν είσαι fan του junk food και μιας ζωής που δεν έχει και τόσο καλές σχέσεις με την γυμναστική. Μια σαλάτα όμως θεωρώ ότι μπορεί να ταιριάξει με όποιο φαγητό και αν προτιμάς και η Bella Hadid μας έχει την απόλυτη συνταγή. Το supermodel είναι λάτρης της σαλάτας και έχει μια συνταγή που είναι εύκολη, εξαιρετικά υγιεινή και εκπληκτικά νόστιμη για ένα υγιεινό γεύμα.

Ακολουθώντας τα βήματα της μεγάλης της αδερφής, Gigi Hadid, και της καλύτερής της φίλης Hailey Bieber, η Bella Hadid μοιράστηκε την αγαπημένη της συνταγή για σαλάτα στο TikTok, η οποία έχει ήδη ξεπεράσει τις δύο εκατομμύρια προβολές. Η συνταγή της «Νούμερο ένα σαλάτα» αποτελείται μόνο από πέντε βασικά συστατικά, καθιστώντας την ιδανική για όποιον δεν είναι λάτρης του να ξοδεύει πολύ χρόνο στην κουζίνα. Πάμε να δούμε πώς θα τη φτιάξεις;

Τα 3 πιο απολαυστικά mocktails για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού - Πώς θα τα φτιάξεις

Υλικά

Ρόκα

αγγούρια

Κόκκινες πιπεριές

Παρμεζάνα

Αβοκάντο

Χυμός λεμονιού

Βαλσάμικο ξύδι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πάρε ένα μεγάλο μπολ και πρόσθεσε φρέσκια ρόκα με λίγα ψιλοκομμένα αγγούρια, κόκκινες πιπεριές και αβοκάντο. Γέμισε τα λαχανικά με τριμμένη παρμεζάνα. Για το dressing, πρόσθεσε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού, ξύδι βαλσάμικο και ελαιόλαδο. Μπορείς επίσης να συμπληρώσεις αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τη γεύση που θες να δώσεις. Ρίχνεις το dressing στη σαλατιέρα και τα ανακατεύεις όλα μαζί.

https://www.instagram.com/reel/CdJEYudMwDT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Do it like Bella Hadid!

Τώρα, αυτό είναι το τέλειο γεύμα για να απολαύσεις μετά από μια hard προπόνηση ή ακόμη και για να δροσιστείς μιας και έρχεται καύσωνας και η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε δροσερά και πιο ελαφριά φαγητά.



Μια σαλάτα είναι ότι πρέπει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόσο συχνά πρέπει να πλένεις το jean παντελόνι σου για να μη χάσει τη φόρμα του

Αντίο σχολείο - 4 ελεύθερες παραλίες της Αττικής για να ξεκινήσεις τα μπάνια σου ASAP

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved