Πόσο συχνά πρέπει να πλένεις το jean παντελόνι σου για να μη χάσει τη φόρμα του

Αναρωτιέσαι πόσες φορές ιδανικά πρέπει να πλένεις το τζιν παντελόνι σου για να μη χαλάσει; Εδώ θα μάθεις!

Το jean παντελόνι είναι το item που δεν λείπει από την ντουλάπα καμίας κοπέλας και που πολλές φορές μας έχει σώσει όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Jean παντελόνι, crop top, sneakers, μερικά κοσμήματα και έτοιμη! Μπορεί να το θεωρείς απλό outfit αλλά με μικρές πινελιές μπορείς να το απογειώσεις και να το κάνεις… μοναδικό.

Όλες έχουμε όμως εκείνο το τζιν, που δεν θέλουμε με τίποτα να χαλάσει, το προτιμάμε τις περισσότερες φορές για τα outfits μας και το φροντίζουμε, ίσως και λίγο παραπάνω, από τα άλλα.

7 jean shorts για να υποδεχτείς το καλοκαίρι πιο στιλάτη από ποτέ

Δεν χρειάζεται να πλένεις το τζιν παντελόνι σου και τόσο συχνά!

Γι’ αυτό, αναρωτιέσαι πόσες φορές ιδανικά πρέπει να πλένεις το τζιν σου παντελόνι για να μη χαλάσει; Εδώ θα μάθεις! Εάν θέλεις το αγαπημένο σου τζιν να παραμείνει όμορφο και να έχει φόρμα, μην το πλένεις πολύ συχνά. Μπορείς να τo πλένεις εάν λερωθεί ή αν μυρίζει.

Δεν υπάρχει κανένας, αυστηρός κανόνας, που να λέει πότε πρέπει να τα πετάς στο πλυντήριο, γιατί μόνο εσύ γνωρίζεις το πόσο συχνά λερώνεται πραγματικά! Ο κανόνας, πάντως, λέει ότι μετά από 4-5 χρήσεις του τζιν παντελονιού σου καλό είναι να το πλύνεις. Δεν χρειάζεται νωρίτερα, εκτός βέβαια και αν έχεις γίνει... χάλια.



Έτσι θα φρεσκάρεις το τζιν παντελόνι σου

Εάν επιλέγεις λιγότερο συχνές πλύσεις για το τζιν σου, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να του δίνεις μια αίσθηση φρεσκάδας και να το ανανεώνεις! Πρώτο και κύριο, άφησε τα τζιν σου να «αναπνέουν»! Αντί να τα αποθηκεύεις τυλιγμένα ή διπλωμένα σε ένα γεμάτο συρτάρι, κρέμασέ τα από τις θηλιές της ζώνης στην ντουλάπα σου.

https://www.instagram.com/p/CWeFa5iobXf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το τζιν έτσι είναι πιο ανοιχτό και παίρνει αέρα! Αν νιώθεις ότι χρειάζεται μια ανανέωση τότε πάρε ένα spray με άρωμα και ψέκασέ το από μακριά.

Πώς θα κάνεις το τζιν σου να φαίνεται σαν να το αγόρασες… χθες!

Πριν πλύνεις το τζιν σου, δώσε προσοχή στην ετικέτα που υπάρχει στο παντελόνι! Το ύφασμα καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να πλυθούν τα τζιν. Μπορείς να τα γυρίζεις από μέσα προς τα έξω και να τα πλένεις σε κρύο νερό με απορρυπαντικό.

Θες το τζιν σου να είναι σαν καινούργιο; Μούλιασέ το στο μπάνιο με δροσερό νερό και αρωματικό ξύδι πριν το πλύνεις με απορρυπαντικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 λευκά tops που θα φοράς όλο το καλοκαίρι - Inspo η Camila Cabello

Χρυσά κοσμήματα: Πώς θα τα καθαρίσεις για να βρουν τη χαμένη λάμψη τους

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved