Αντίο σχολείο - 4 ελεύθερες παραλίες της Αττικής για να ξεκινήσεις τα μπάνια σου ASAP

Ένα θέμα που μυρίζει... καλοκαίρι! Δες εδώ 4 ελεύθερες παραλίες της Αττικής για να πας με την παρέα σου και να δροσιστείς. 

Οι Πανελλήνιες 2022 τελείωσαν, τα σχολεία σήμερα κλείνουν και ώρα για ξεκούραση! Μπορώ να φανταστώ τι είναι αυτό που αποζητάς τώρα. Πολλή ξεκούραση και αφού έχουν πιάσει για τα καλά οι ζέστες αυτό που πρέπει να κάνεις είναι όλο και περισσότερες εξορμήσεις σε παραλίες.

Και γιατί όχι; Το καλοκαίρι είναι εδώ και το περιμέναμε πώς και πώς για να πάμε στη θάλασσα, να διασκεδάσουμε με την παρέα μας και να αποκτήσουμε αυτή την ωραία, ηλιοκαμένη επιδερμίδα (team ηλιοθεραπείας εδώ, αλλά μην ξεχνάς SPF)!

8 καπέλα για στυλάτες εμφανίσεις στην παραλία αλλά και στην πόλη

Σχολείο τέλος! Ώρα για βουτιές

Εσύ, έχεις έναν λόγο παραπάνω να το θες, αφού μόλις τελείωσες τις εξετάσεις και το μόνο που έχεις στο μυαλό σου είναι η χαλάρωση και η διασκέδαση, χωρίς να σκέφτεσαι εκείνο το κεφάλαιο που δεν έκανες επανάληψη στην ιστορία και γενικά το άγχος της ύλης.

Αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, ξεκίνα τις καλοκαιρινές εξορμήσεις στις κοντινές παραλίες της Αττικής οι οποίες είναι ελεύθερες και εύκολα προσβάσιμες για σένα!

Ναι, καλά το κατάλαβες. Σήμερα θα δούμε 5 παραλίες τις Αττικής (πολύ όμορφες και δε χρειάζεται να χαλάσεις το χαρτζιλίκι σου μιας και είναι ελεύθερες) που μπορείς να πας με την παρέα σου και να δροσιστείς τις καυτές μέρες του καλοκαιριού! Πάμε παραλία;

Τα Λιμανάκια στη Βουλιαγμένη

Τα Λιμανάκια στη Βουλιαγμένη είναι από τα γνωστά σημεία των νοτίων προαστίων για βουτιές. Εκεί θα κολυμπήσεις σε γαλαζοπράσινα νερά και μπορείς να απλώσεις την πετσέτα σου στα βραχάκια που έχει για να πάρεις μια ανάσα και να συνεχίσεις το κολύμπι σου!

limanakia paralia

Ερωτοσπηλιά

Δε γίνεται να μη θυμάσαι εκείνη τη σκηνή στη σειρά του Mega, «Ευτυχισμένοι Μαζί», που ο Διονύσης και ο Μάκης είχαν πάει σε μια σπηλιά για προετοιμάσουν το ραντεβού που είχαν με την Ελένη και τη Βίκυ! Ναι, για την Ερωτοσπηλιά μιλάω, η οποία φυσικά και υπάρχει και είναι η πιο ρομαντική παραλία της Αττικής.

https://www.instagram.com/p/Bm84rnvg1JG

Βρίσκεται μόλις 36 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, λέγεται Ερωτοσπηλιά κι είναι ουσιαστικά ένας μικρός κόλπος. Πρόκειται για μια εξαιρετική παραλία στο Πόρτο Ράφτη με καταγάλανα νερά και χρυσή άμμο. Και γιατί Ερωτοσπηλιά; Διότι εκεί καταφεύγουν τα ερωτευμένα ζευγάρια, κυρίως το καλοκαίρι.

Βάρκιζα

Μια άλλη επιλογή είναι η παραλία της Βάρκιζας όπου και θα απολαύσεις γαλανά νερά, ενώ θα χαλαρώσεις συγχρόνως από την καθημερινότητά σου!

https://www.instagram.com/p/CdtEQUlIwxV

Βουλιαγμένη


Μια επίσης υπέροχη παραλία βρίσκεται στη Βουλιαγμένη. Μια ακτή με κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά βρίσκεται στην Αττική και «σε περιμένει» να δροσιστείς και να περάσεις μια όμορφη ημέρα με την παρέα σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

6 floral bikini για να είσαι beach queen και ν' αντιμετωπίσεις με στυλ τον καύσωνα

Μαντήλι στα μαλλιά: 5 τρόποι να το φορέσεις το καλοκαίρι και να γίνεις μια style queen

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved