Viral στο TikTok ο χυμός aloe vera - Οι ευεργετικές ιδιότητές του

Η aloe vera μετρά πάνω από 13 εκατομμύρια προβολές στο TikTok! Μάθε γιατί.

Το TikTok έκανε πάλι τα μαγικά του! Με περισσότερες από 13 εκατομμύρια προβολές στο hashtag #aloevera σίγουρα θα αναρωτιέσαι τι κάνει αυτό το φυτό. Θα σου πω αμέσως! Ο χυμός του μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της υγείας του πεπτικού συστήματος, στην ενίσχυση της συνολικής ευεξίας και… στην καλύτερη όψη της επιδερμίδας σου.

Ο χυμός της αλόης είναι γνωστός για τα θρεπτικά συστατικά και τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του. Προέρχεται από το δροσερό, πολτοποιημένο τζελ που βρίσκεται μέσα στο φύλλο της αλόης, το οποίο στη συνέχεια συνδυάζεται με νερό για να δημιουργήσει ένα ρόφημα. Έλα, λοιπόν, μαζί μου για να δούμε πιθανά οφέλη που μπορεί να έχει η προσθήκη του χυμού aloe vera στην καθημερινότητά σου.

chicken creamy pasta

Creamy chicken pasta: Πώς θα φτιάξεις την πιο νόστιμη μακαρονάδα σε χρόνο dt

Τα οφέλη του χυμού Aloe Vera

Η TikToker @brialem μοιράστηκε ένα βίντεο που τελικά έγινε viral σχετικά με την εμπειρία της με τον χυμό αλόης βέρα, βαθμολογώντας το με "11 στα 10". Σημείωσε ότι η πεπτική της υγεία «ποτέ δεν ήταν καλύτερη» από τότε που άρχισε να πίνει μία μικρή ποσότητα χυμού το πρωί και μία το βράδυ. Και, σύμφωνα με τους ειδικούς, ο χυμός aloe vera είναι πολύ ευεργετικός.

Μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι ο χυμός της αλόης μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου (IBS), το οποίο περιλαμβάνει πεπτικά προβλήματα όπως δυσκοιλιότητα και φούσκωμα. Ναι λέω για εκείνες τις στιγμές που η κοιλιά σου είναι πρησμένη και δεν ξέρεις τι να κάνεις.

Λειτουργεί ως καταπραϋντικό για το δέρμα

Ο χυμός αλόης κάνει πολύ καλό και στο δέρμα. Μετά από μιάμιση εβδομάδα θα δεις ότι πραγματικά το δέρμα σου θα είναι πιο καθαρό από ποτέ.

Τώρα αν δεν θέλεις να πιεις χυμό, μπορείς να εφαρμόσεις τοπικά στο δέρμα σου αλόη για να το καταπραΰνεις και να το ενυδατώσεις, ειδικά αν έχεις έγκαυμα. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι λειτουργεί καλά όταν συνδυάζεται με άλλες θεραπείες ακμής, όπως τα τοπικά ρετινοειδή, για τη μείωση της φλεγμονής και την γρηγορότερη επούλωση των εξανθημάτων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Eco-friendly, βιοδιασπώμενο, upcycle: Τι σημαίνουν και πώς μπορείς να βοηθήσεις τη Γη

Η 2η σεζόν του Bridgerton έσπασε κάθε ρεκόρ προβολής – Εσύ ακόμα να την παρακολουθήσεις;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved