Creamy chicken pasta: Πώς θα φτιάξεις την πιο νόστιμη μακαρονάδα σε χρόνο dt

Η πιο νόστιμη μακαρονάδα εμπεριέχει κοτόπουλο και κρέμα γαλάκτος. Θα τη λατρέψεις!

Είναι αλήθεια ότι έχεις βιώσει εκείνη τη στιγμή, που γυρνάς από σχολείο, υποχρεώσεις, δραστηριότητες, και πεινάς σε υπερβολικό βαθμό αλλά είτε το φαγητό που βρίσκεις στο σπίτι δεν είναι ακριβώς αυτό που είχες στο μυαλό σου (μετά από μια τόσο κουραστική ημέρα σίγουρα δεν θα είχες όρεξη για φασολάκια) ή γενικά δεν υπάρχει φαγητό (εντάξει, πού να τα προλάβει όλα η μαμά σου!).

Και εκεί ξεκινάς να αναρωτιέσαι το γνωστό «Και τώρα τι θα φάω;». Σίγουρα, δε θέλεις κάτι μπελαλίδικο! Από μια δύσκολη ημέρα επέστρεψες σπίτι δε θες να κουραστείς περισσότερο, κι έτσι ξεκινούν να περνούν διάφορες επιλογές πρόχειρων φαγητών στο μυαλό σου στις οποίες είμαι σχεδόν βέβαιη ότι θα συμπεριλαμβάνονται και τα μακαρόνια.

smoothie bowls prwino

Φτάνει με τα δημητριακά - 5 απλές συνταγές για smoothie bowls που θα φτιάξεις σε λίγα λεπτά

Τα μακαρόνια… αλλιώς!

Τα μακαρόνια είναι από τις πρώτες σκέψεις που μας έρχονται στο μυαλό όταν ψάχνουμε να μαγειρέψουμε κάτι πιο πρόχειρο και εύκολο. Όμως, έχω να σου κάνω την απόλυτη πρόταση! Τι λες να δοκιμάσεις μια διαφορετική μακαρονάδα σήμερα και να ξεχάσεις για λίγο την καρμπονάρα και τα μακαρόνια με σάλτσα (δύο αρκετά απλές συνταγές).

https://www.instagram.com/reel/CT-3or_pg0X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μαζί θα δούμε step by step, πώς θα φτιάξεις την πιο νόστιμη creamy chicken pasta, και είμαι σίγουρη ότι αν είσαι φίλη της κρέμας γάλακτος σε συνδυασμό με τη σάλτσα ντομάτας, θα τα λατρέψεις! Έτοιμη να μαγειρέψουμε;

Υλικά (για 4 μερίδες)

  • 500gr ζυμαρικά
    • 2 φιλέτα κοτόπουλο
    • 7 φρέσκα μανιτάρια
    • 30 περίπου ντοματίνια
    • 2 κρέμες γάλακτος 330ml
    • 200gr τριμμένη παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό. Μόλις είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε 2 λεπτά να στεγνώσουν. Έπειτα, κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρές μπουκιές και το αλατοπιπερώνουμε.

Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λίγο λάδι. Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε. Παράλληλα καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια. Μόλις το κοτόπουλο πάρει χρώμα ρίχνουμε και τα μανιτάρια στο τηγάνι.

Μετά από λίγα λεπτά ρίχνουμε και τα ντοματίνια και κλείνουμε το καπάκι. Τα αφήνουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να μαραθούν τα ντοματίνια. Στη συνέχεια ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι.



Λίγο πριν κατεβάσουμε τη σάλτσα από τη φωτιά ρίχνουμε την τριμμένη παρμεζάνα και ανακατεύουμε για να δέσει η σάλτσα.
Βάζουμε τα ζυμαρικά μέσα στο τηγάνι, ανακατεύουμε καλά και voila. Καλή σου όρεξη, girl!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

BLACKPINK: Η Rosé τώρα και food vlogger - Ακόμα να φτιάξεις την πρώτη της συνταγή;

Φτάνει πια με το τοστ - 5 υγιεινά και νόστιμα snacks για να παίρνεις μαζί σου στο σχολείο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved