Newstalgia: Η No1 τάση διακόσμησης που θα βλέπεις στα κομψά σπίτια το 2022

Είσαι έτοιμη για ένα home makeover;

Από τον Μάρτιο του 2020, τα σπίτια μας κλήθηκαν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Τώρα, η νέα πραγματικότητα των οικογενειών μας και η ανάγκη μας για πρακτικότητα υπαγόρευσαν την διακόσμηση του σπιτιού μας.

Ωστόσο, καθώς τα lockdown και η κοινωνική απόσταση γίνονται λιγότερο διαδεδομένα, είναι φυσικό να αναρωτήθηκες: Πώς θέλω να μοιάζει το σπίτι μου μετά την πανδημία του Covid-19;



Σήμερα, το vibe ενός μοντέρνου σπιτιού είναι ξεπερασμένο και απρόσωπο. Στην τελική, έχουμε περάσει τόσες ώρες επαναξιολογώντας τον τρόπο ζωής μας – και αναθεωρώντας τι θέλουμε από τη ζωή – που μια συνηθισμένη διακόσμηση δεν μας κάνει πια. Σίγουρα, εξακολουθούμε να επιθυμούμε κομψά φινιρίσματα και συσκευές υψηλής τεχνολογίας, η ρουστίκ διακόσμηση με τα ταιριαστά έπιπλα ωστόσο, είναι πια μονότονη και βαρετή.

xaroumena_xrwmata7.jpg

Θα βάψεις το δωμάτιό σου; 2 χρώματα υπόσχονται να σε κάνουν πιο... ευτυχισμένη

Αν και πιθανότατα δεν έχεις φτιάξει σχέδιο, γνωρίζεις δύο πράγματα: 1) θέλεις το σπίτι σου να είναι επίκαιρο και όμορφο και 2) θέλεις να νιώθεις πως σε αντιπροσωπεύει. Και το πιο σημαντικό, θέλεις έναν χώρο μετά την πανδημία που να είναι θετικός και γεμάτος με χαρούμενες αναμνήσεις και προσωπικές υπενθυμίσεις για το τι είναι πραγματικά σημαντικό.

Πώς μπορείς να το πετύχεις αυτό λοιπόν; Ευτυχώς, υπάρχει μια νέα τάση στον ορίζοντα—και προβλέπουμε ότι θα είναι παντού το 2022. Η απάντηση: Newstalgia

Τι είναι το Newstalgia;

Το Newstalgia είναι μια αισθητική που αναβιώνει το ρετρό και το εκσυγχρονίζει με πολυτελή φινιρίσματα και νέα τεχνολογία. Αυτή η τάση καθοδηγείται από την επιθυμία κάθε αντικείμενο στο σπίτι μας να έχει χαρακτήρα και να αποκαλύπτει κάτι για εμάς και τα ενδιαφέροντά μας. Ψάξε για ανακυκλωμένα, μεταχειρισμένα έπιπλα ή αντίκες που έχουν να πουν μια ιστορία. Η επένδυση σε ανούσια έπιπλα και αξεσουάρ ανήκει στο παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/CMdkINxFf-P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ποπ κουλτούρα θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό το look: σε σειρές όπως το Halston, το Glow και το Pose, για παράδειγμα, υπάρχουν νοσταλγικά στοιχεία της εσωτερικής διακόσμησης της δεκαετίας του '70 και του '80 που θα αρχίσουν να επιστρέφουν τον επόμενο χρόνο.



Αν θέλεις να υιοθετήσεις αυτήν την τάση, λοιπόν, συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να μάθεις ποιοι είναι οι 4 εύκολοι τρόποι ώστε να το πετύχεις αυτό.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @sonya.cunningham.fish

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήζεις πάλι στο διάβασμα; 7 ιδέες διακόσμησης του γραφείου που θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Φοιτητικό σπίτι: 6 genius tips για να δείχνει το σαλόνι σου μεγαλύτερο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved