Snack στην παραλία: Δες πώς με ένα αγγούρι και τυρί κρέμα μπορείς να κάνεις... θαύματα

Και το φτιάχνεις σε χρόνο dt και έχει ελάχιστες θερμίδες. 

Το καλοκαίρι στις διακοπές περνάμε αρκετές ώρες στην παραλία, και αυτό είναι άλλωστε και το νόημα των διακοπών. Να χαλαρώνεις και να ξεκουράζεσαι. Παρ’ όλα αυτά, όσο περισσότερες ώρες περνάς στην παραλία, τόσο πιο πολύ πεινάς.

Και τι καλύτερο από το να έχεις μαζί σου κάποιο σνακ, αντί να τρως από την καντίνα παχυντικές λιχουδιές κάθε τρεις και λίγο;

6 σνακ με λίγες θερμίδες που είναι πεντανόστιμα

Το σνακ με ελάχιστους υδατάνθρακες που μπορείς να έχεις μαζί σου

Οι ώρες στην παραλία δεν περνούν και πολύ γρήγορα, ειδικά αν δεν έχεις κάποιο επιτραπέζιο να παίξεις με τους φίλους σου ή ρακέτες ή κάποια μπάλα και... κάπως έτσι αναγκάζεσαι να τσιμπολογάς κάθε λίγο και λιγάκι.

Τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό; Αρχικά μπορείς να έχεις μαζί σου φρούτα που είναι και υγιεινά και γεμάτα θρεπτικά συστατικά, αλλά μπορείς να φτιάξεις και ένα σνακ να πάρεις μαζί σου. Με ένα αγγούρι, τυρί κρέμα και αβοκάντο, μπορείς να φτιάξεις το ιδανικό σνακ, το οποίο θα σε κρατήσει χορτάτη για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να επιστρέψεις σπίτι σου και να φας το φαγητό σου.

via GIPHY

Πώς θα φτιάξεις το πιο νόστιμο και υγιεινό σνακ για την παραλία

Όπως ήδη διάβασες, για το σνακ αυτό θα χρειαστείς ένα αγγούρι κομμένο στη μέση (εάν θέλεις μεγαλύτερη ποσότητα μπορείς να χρησιμοποιήσεις περισσότερα), ένα αβοκάντο και τυρί κρέμα.

Ξεκίνα με το να βγάλεις την ψίχα από το αγγούρι. Σε ένα μπολ λιώσε το αβοκάντο με μπαχαρικά για καλύτερη γεύση και στη συνέχεια, αφού απλώσεις το τυρί κρέμα, βάλε το μείγμα του αβοκάντο στο αγγούρι και ρίξε από πάνω αλάτι και πιπέρι.

Δες και το βίντεο παρακάτω για να καταλάβεις τον τρόπο προετοιμασίας.

https://www.instagram.com/p/COQ2qcThZT5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είναι πανεύκολο; Αν, ωστόσο, ψάχνεις κι άλλες ιδέες για snack στην παραλία δες και το YouTube βίντεο παρακάτω.



Εντάξει, σίγουρα σου άνοιξε η όρεξη τώρα!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved