6 σνακ με λίγες θερμίδες που είναι πεντανόστιμα

Για να έχεις έτοιμες τις επιλογές σου κάθε φορά που η πείνα σού χτυπάει την πόρτα.

Η καραντίνα δεν είναι και η ιδανικότερη εποχή για να κάνει κάποιος δίαιτα. Όταν είσαι κλεισμένη όλη μέρα μέσα στο σπίτι και έχεις περιθώριο μόνο για τη βόλτα του «6», ενδεχομένως να μη βρίσκεσαι σε διάθεση να βάλεις τα αθλητικά σου και να αρχίσεις να κάνεις κάποιο πρόγραμμα με ασκήσεις.

Υπάρχει και η περίπτωση του να ανήκεις στους ανθρώπους που δεν μπορούν να συγκεντρωθούν μέσα στο σπίτι. Που θέλουν να πηγαίνουν στο γυμναστήριο ή σε κάποια προπόνηση για να μπορούν να κρατηθούν fit.

Εκτός από το θέμα της γυμναστικής, όμως, υπάρχει κι ένας άλλος πολύ σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει πολύ σε μία πιθανή δίαιτα που θες να κάνεις: η διατροφή.

Το τι τρως, οι θερμίδες που προσλαμβάνεις μέσα από αυτήν την κατανάλωση και ο συνδυασμός με τη γυμναστική που κάνεις δημιουργούν το κατάλληλο πακέτο για να προσαρμόσεις τα κιλά σου στο επιθυμητό για εσένα αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι, λοιπόν, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery μερικά σνακ, τα οποία είναι μεν νόστιμα και θρεπτικά αλλά έχουν και πολύ λίγες θερμίδες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved