Eternals: Το ολοκαίνουργιο τρέιλερ και η αποκάλυψη των χαρακτήρων (video)

Angelina Jolie, Richard Madden, Kit Harington και πολύ άλλοι δείχνουν την ενσάρκωση των διάσημων χαρακτήρων.

Εκεί που η Δευτέρα τελείωνε με τον κλασικό, μονότονο χαρακτήρα της, ξαφνικά μία ειδοποίηση έφτασε στο κινητό μας. Τι ήταν αυτή; Ότι κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο τρέιλερ των Eternals. Μπορείς πολύ καλά να αντιληφθείς τον ενθουσιασμό που νιώσαμε και μόνο στην ιδέα. Πατήσαμε, λοιπόν, με πολύ συνοπτικές διαδικασίες το play και πήραμε μία πρώτη γεύση από το τι πρόκειται να δούμε στη νέα ταινία της Marvel.

Μέσα από αυτά τα 2 λεπτά, εύκολα καταλαβαίνεις ότι η διάσημη εταιρεία παραγωγής έδωσε τον καλύτερό της εαυτό. Το επικό στοιχείο χαρακτηρίζει κάθε δευτερόλεπτο του τρέιλερ, ενώ ο Richard Madden εμφανίζεται για πρώτη φορά δυναμικά στο πλάνο.

Σαφώς και εστιάσαμε στη μία και μοναδική Angelina Jolie που ξανθιά και πανέμορφη έκλεψε τις εντυπώσεις. Να πούμε ότι αυτός δεν ήταν ένας ρόλος στον οποίο περιμέναμε να εμφανιστεί, αλλά η υπερηρωίδα ομολογουμένως τής πάει πολύ.

Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι βιώσαμε και το πώς είναι να συνυπάρχει ένα cast με τόσο διάσημους ηθοποιούς μαζί και μάλλον αυτό που πρόκειται να δούμε στη μεγάλη οθόνη θα συζητηθεί.

Δες το τρέιλερ των Eternals στη συνέχεια:




Δες και «Eternals»: Τι είναι επιτέλους η νέα ομάδα υπερηρώων της Marvel;

Photo credits: YouTube Marvel Entertainment

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved