Είσαι Harry Potter fan; Αυτά τα νέα μάλλον θα σε ενθουσιάσουν

Αν τα νέα πραγματοποιηθούν, ετοιμάσου για μεγάλο ενθουσιασμό.

Το franchise του Harry Potter ανήκει μακράν στα πιο επιτυχημένα που έχει γνωρίσει ποτέ ο κινηματογράφος. Οι ιστορίες που διηγήθηκε η J. K. Rowling στα βιβλία της μεταφέρθηκαν στη μεγάλη οθόνη και έκαναν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη να συντονιστούν στις αίθουσες και να οδηγήσουν σε εξωπραγματικά κέρδη στο box-office.

Από εκεί, φυσικά, έγιναν γνωστοί και οι βασικοί πρωταγωνιστές των ταινιών. Ο Daniel Radcliffe, ο Rupert Grint και η Emma Watson έγιναν τα παιδιά που ξαφνικά ήξερε όλος ο πλανήτης. Τα δωμάτια ήταν γεμάτα αφίσες και, στη συνέχεια, δημιούργησαν όλες αυτές τις αλυσιδωτές παραγωγές και τα sequels.

Από το 2011 που προβλήθηκε η τελευταία ταινία, έχουν περάσει 10 χρόνια κι όμως ακόμη συζητάμε το story και συζητάμε νέα πιθανά πρότζεκτ.




Ο CEO της WarnerMedia, Jack Kilar, σύμφωνα με το THR, μίλησε για το μέλλον των παραγωγών και άφησε σαφείς υπόνοιες ότι θα υπάρξει μέλλον στο story του Harry Potter. Περισσότερες λεπτομέρειες ή πιο συγκεκριμένες δηλώσεις δεν έχουμε, ωστόσο, πριν από λίγο καιρό φημολογήθηκε ότι μία τηλεοπτική σειρά βρισκόταν σε ανάπτυξη από το HBO Max. Η Warner Bros το αρνήθηκε, αλλά δεν ξέρουμε αν στρατηγικά έπρεπε να το επιβεβαιώσει.

Σε κάθε περίπτωση, η επιτυχία του franchise είναι λογικό να οδηγεί σε σκέψεις για να περισσότερη εκμετάλλευση, οπότε αναμένουμε νεότερα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved