Ψάχνεις ταινία για το βράδυ; Αυτές είναι οι 5 καλύτερες ταινίες τρόμου για να δεις

Είσαι αρκετά τολμηρή για να κλείσεις τα φώτα;

Αγαπάμε τις ταινίες τόμου, τα θρίλερ και τις horror ταινίες, ωστόσο ποια ήταν η πιο «δυνατή» και τρομακτική ταινία που είδες τελευταία; Υπάρχουν πολλές παραγωγές που ενώ στο trailer φαίνονται αρκετά καλές, η υπόθεση εξελίσσεται άσχημα και καταλήγεις να πατάς το stop πριν ακόμη δεις το φινάλε. Λοιπόν, σου έχουμε 5 από τις πιο τρομακτικές ταινίες που σίγουρα θέλεις να δεις. Αλήθεια όμως είσαι αρκετά τολμηρή για να κλείσεις τα φώτα;

Στην πλατφόρμα του Netflix θα βρεις άπειρες ταινίες, σειρές, κοινωνικά δράματα και θρίλερ το ζήτημα όμως είναι να βάλεις στη λίστα σου μια που πραγματικά θα αξίζει τον κόπο.

Αν ψάχνεις πραγματικά μια καλή ταινία για να παρακολουθήσεις το βράδυ σου, τότε στην παρακάτω λίστα θα βρεις την ιδανική για εσένα.

Vampires Vs. The Bronx
Με μια δόση χιούμορ, η ταινία αυτή είναι ιδανική για να περάσεις ένα υπέροχο Σαββατόβραδο. Θα σου θυμίσει το αγαπημένο σου «Stranger Things» αφού τα παιδιά της γειτονιάς θα αναλάβουν να σώσουν την περιοχή τους από… βρικόλακες.


Bird Box
Πέντε χρόνια αφότου μια δυσοίωνη αόρατη παρουσία οδηγεί το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας σε παράνοια, μια μητέρα και τα δύο παιδιά της κάνουν μια απεγνωσμένη προσπάθεια να φύγουν για να σωθούν.


We Summon The Darkness
Τρεις φίλοι ξεκινούν ένα οδικό ταξίδι για μια παράσταση heavy-metal όπου γνωρίζουν τρία όμορφα κορίτσια και κατευθύνονται σε ένα από τα εξοχικά τους για ένα πάρτι. Οι εξελίξεις δεν θα τους βρουν προετοιμασμένους, ούτε εσένα όμως.


The Blackcoat’s Daughter
Δύο κορίτσια πρέπει να πολεμήσουν μια μυστηριώδη κακή δύναμη όταν μένουν στο οικοτροφείο κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών.


Cam
Η Alice, ένα φιλόδοξο κορίτσι ξυπνά μια μέρα και ανακαλύπτει ότι έχει αντικατασταθεί στην εκπομπή της από ένα ακριβές αντίγραφο του εαυτού της. Άραγε πώς θα το αντιμετωπίσει και τι θέλει η ρέπλικά της από εκείνη;


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved