Η δήλωση του Daniel Radcliffe για τον Harry Potter θα σε ξαφνιάσει

Δεν ξέρουμε αν συμφωνείς με αυτό που είπε, αλλά εκείνος το πιστεύει.

Ο Daniel Radcliffe έχει συνδεθεί με την παιδική μας ηλικία. Τα παιδιά των 90s μεγαλώσαμε μαζί του. Γιατί πολύ απλά έγινε ο Harry Potter στη μεγάλη οθόνη, μεταφέροντας τον ήρωα της J. K. Rowling λίγο πιο κοντά στο κοινό.

Ακόμα και να ανήκες σε εκείνους που διάβαζαν τα επιτυχημένα βιβλία, το σινεμά είναι αλλιώς. Δίνει σάρκα και οστά σε αυτό που φαντάζεσαι. Ενίοτε δικαιώνει τη φαντασία σου, αλλά άλλες φορές απογοητεύεσαι.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μάλλον οι φανς δικαιώθηκαν. Οι αριθμοί στις εισπράξεις και το box office που εκτοξευόταν στην κορυφή με κάθε παραγωγή απέδειξαν ακριβώς αυτό. Ότι ο κόσμος απλά λάτρεψε ό,τι είχε να κάνει με τον κόσμο των μάγων και το Hogwarts.




Ο Radcliffe, ωστόσο, αποκάλυψε κάποια συναισθήματα που έχει για εκείνη την περίοδο, τα οποία μάλλον δεν τα περιμέναμε και τόσο. Στο μυαλό μας, τόσο εκείνος όσο και οι υπόλοιποι ηθοποιοί πρέπει να περνούσαν καταπληκτικά στις ταινίες επί μία δεκαετία και να ένιωθαν πολύ καλά με τους εαυτούς τους από την άποψη της προσωπικής επίτευξης.

Σύμφωνα με το CinemaBlend, ωστόσο, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, αφού ο σταρ έκανε μία πολύ απρόσμενη δήλωση.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved