Eternals: Η αποκάλυψη για την most-wanted ταινία της 4ης Φάσης της Marvel

Η πρωταγωνίστρια δίνει μία πολύ σημαντική πληροφορία για την παραγωγή.

Η Marvel έχει προσφέρει πολλά στο σύμπαν του κινηματογράφου όλα αυτά τα χρόνια που είναι εν ενεργεία. Είναι μία εταιρεία που φροντίζει τις παραγωγές της, τόσο που φτάνουμε σε σημείο να συγκρίνουμε οποιαδήποτε άλλη ταινία με αυτές του μεγάλου κολοσσού. Υπάρχει πολλή δουλειά για να φτάσει σε αυτό το τελικό αποτέλεσμα. Η σκηνοθεσία και ο συνδυασμός με την εξαιρετική σχεδόν πάντα επιλογή ηθοποιών ολοκληρώνει ουσιαστικά το πακέτο που προσφέρει.

Πάνω από μία δεκαετία προετοιμάζονταν οι ταινίες των Avengers. Όταν το 2008 κυκλοφόρησε ο πρώτος Iron Man, κανείς δεν περίμενε όλη αυτήν τη μεγάλη πορεία που θα ακολουθούσαμε. Γνωρίσαμε όλους τους μεγάλους χαρακτήρες της Marvel, για να βρεθούν να ενώνονται στους Avengers και τη μάχη ενάντια στον Thanos.

Σιγά-σιγά, όμως, καθώς πλησιάζαμε στο τέλος, αρχίζαμε να αναρωτιόμαστε τι θα γινόταν μετά. Όταν ο Iron Man και ο Captain America δε θα ήταν πια οι βασικοί πρωταγωνιστές των ιστοριών. Και η απάντηση ήρθε πολύ γρήγορα.

Η 4η Φάση άρχισε, τελικά, με τη σειρά WandaVision, ενώ ο κορονοϊός μετέθεσε για τη συνέχεια όλες τις νέες ταινίες που ανακοινώθηκαν, όπως η Black Widow. Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες από αυτές, όμως, είναι οι Eternals.



Πρόκειται για μία καθαρά νέα ομάδα υπερηρώων που θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο cast από γνωστούς ηθοποιούς, συμπεριλαμβανομένης της Angelina Jolie, του Kit Harington, της Salma Hayek, κ.α. Η τελευταία, λοιπόν, αποκάλυψε στο ET ότι η ταινία που είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου του 2021 στους κινηματογράφους έχει κάνει κάτι πολύ διαφορετικό.

Μπες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για να διαβάσεις τι ακριβώς είπε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved