Bridgerton: Οι φανς παρατήρησαν ένα απίστευτο λάθος στα γυρίσματα

Συμβαίνουν και στις καλύτερες παραγωγές.

Τα γυρίσματα μίας ταινίας ή μίας σειράς περνάνε από πολλές διαδικασίες μέχρι να είναι το τελικό αποτέλεσμα έτοιμο να κυκλοφορήσει στις οθόνες μας. Λήψεις γίνονται ξανά και ξανά για να βρεθεί η σκηνή που στο τέλος θα εγκριθεί και δε θα διαγραφεί από τον σκηνοθέτη. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψιν και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κάποιες φορές ξεφεύγουν λάθη.

Ας θυμηθούμε τι έγινε με το Game of Thrones όταν ακόμη παιζόταν στην τηλεόραση. Οι φανς παρατήρησαν σε πλάνο ένα ποτήρι γνωστής αλυσίδας καφέ που προφανώς και δεν υπήρχε την εποχή στην οποία υποτίθεται ότι εκτυλίσσονταν τα γεγονότα.




Τώρα, η hot σειρά της εποχής είναι το Bridgerton. Όλος ο πλανήτης τη συζητάει, αλλά πρόσφατα οι φανς παρατήρησαν μία απίστευτη λεπτομέρεια, ένα λάθος. Η σειρά διαδραματίζεται στα 1800s, αλλά άφησαν στην άκρη του δρόμου μία κίτρινη γραμμή που υπάρχει σήμερα στους δρόμους της Αγγλίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια στο Twitter άρχισαν να εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο και στην παρακάτω gallery θα δεις μερικά από τα top.

Υ.Γ. Όχι ότι αυτό το λάθος κάνει τη σειρά λιγότερο επική, αλλά κατάλαβες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved