Απρόσμενος χαρακτήρας των Avengers λέγεται ότι ανήκει στους Eternals

Ok, αυτό δεν το περιμέναμε.

Η ιστορία των Avengers τελείωσε, τουλάχιστον στη μορφή που τους είχαμε συνηθίσει. Χρόνια τώρα παρακολουθούσαμε τις ταινίες τους, όχι μόνο αυτές που τους παρουσίαζαν ως σύνολο, αλλά και αυτές που ανέλυαν τον κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά και έβαζαν το λιθαράκι τους για να φτάσουμε στον απόλυτο σκοπό που ονομαζόταν Thanos. Ο τύπος ήταν ένας από τους ισχυρότερους κακούς της Marvel. Όταν πήρε και το γάντι, χρειαζόταν μόλις ένα χτύπημα των δακτύλων του για να αφανίσει τον μισό πλανήτη. Και το έκανε, αλλά οι Εκδικητές ένωσαν τις δυνάμεις τους και, τελικά, έδωσαν τη λύση στην ανθρωπότητα.

Στα προσεχώς της εταιρείας, βέβαια, θα έρθουν πολλές παραγωγές που θα περιλαμβάνουν αρκετούς νέους ήρωες. Η πιο πολυαναμενόμενη από αυτές είναι μάλλον οι Eternals. Πώς να συμβεί κάτι διαφορετικό όταν στη λίστα του cast βρίσκεται η Angelina Jolie, η Salma Hayek, ο Kit Harington και πολλοί πολλοί άλλοι αγαπημένοι;

Σύμφωνα με το ScreenRant, ωστόσο, ο Thanos φαίνεται να σχετίζεται πολύ περισσότερο μαζί τους από όσο φανταζόμασταν. Για την ακρίβεια, λέγεται ότι ήταν ο τελευταίος Eternal.

«Οι αρχές του Thanos λένε ότι ήταν στο μεγαλύτερο φεγγάρι του Κρόνου, τον Τιτάνα, κάνοντάς τον Τιτάνιο στη φύση του. Φημολογείται ότι ο Thanos είναι ο τελευταίος ενός αρχαίου και ιδιαίτερα σοφιστικέ είδους, γνωστού μέσα στο σύμπαν ως Eternals»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved