Η αποκάλυψη που θα άλλαζε το τέλος των ταινιών του Harry Potter

Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε παράπονο όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα.

Όταν οι ταινίες του Harry Potter ήρθαν στη μεγάλη οθόνη, η ιστορία ήταν γνωστή από την J. K. Rowling. Ο μάγος που συνδέθηκε με την παιδική μας ηλικία, the boy who lived, ήταν ένα safe bet και η παραγωγή το γνώριζε. Γι’ αυτό και δεν ήθελε να κάνει κάτι λάθος με την παραγωγή του και τη μεταφορά του γραπτού στον κινηματογράφο. Οπότε, τι αποφάσισε; Να φτιάξει μία εξαιρετική ομάδα, έμπειρη, τολμηρή και δημιουργική.

Η σκηνοθεσία είναι κάτι πολύ βασικό -ίσως και το βασικότερο- σε μία ταινία, οπότε ο Chris Colombus ήταν μία επιλογή που η Warner Bros. έκανε -θα μπορούσαμε να πούμε- άφοβα. Εκείνος είχε ήδη σκηνοθετήσει το Home Alone και το The Goonies και ήρθε να παρουσιάσει στο κοινό τις δύο πρώτες ταινίες του Harry. Μετά, έγινε παραγωγός του Prisoner of Azkaban και, στη συνέχεια, άφησε εντελώς το franchise.




Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του με το Collider, όμως, ο ίδιος αποκάλυψε ότι, αν του το είχαν ζητήσει, σίγουρα θα ήθελε να επιστρέψει για να αναλάβει τα τελευταία installments, που τελικά ανέλαβε ο David Yates.

«Πάντα ήθελα να επιστρέψω και να γυρίσω τις τελευταίες δύο ταινίες, αλλά ο Yates αποφάσισε ότι θα έμενα με τη σειρά και ήταν μία πολύ σωστή απόφαση γιατί λάτρεψα ειδικά την τελευταία ταινία. Πιστεύω ότι ήταν μία καταπληκτική ταινία, το δεύτερο μέρος των Deathly Hallows»

Δεν ξέρουμε πώς θα ήταν σε εκείνη την περίπτωση, αλλά εμείς παράπονο από τις ταινίες όπως έγιναν δεν έχουμε κανένα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved