Ο Ryan Reynolds έκανε κάτι απίστευτο για τους συνεργάτες του αλλά δε μας παραξενεύει

Για αυτό τον λατρεύουν όλοι.

Ο Ryan Reynolds είναι γνωστό τρολ πια και το ξέρουμε εδώ και αρκετό καιρό. Φαίνεται στις ταινίες που αναλαμβάνει, φαίνεται και στην πραγματική ζωή. Ο άνθρωπος έχει χιούμορ και είναι και εντελώς ακομπλεξάριστος, γι’ αυτό τον λατρεύουν οι περισσότεροι -Σίγουρα είναι πολύ ταλαντούχος στην υποκριτική, ωστόσο στο τέλος αυτό που μένει είναι ο ίδιος ο άνθρωπος.

Καθώς, λοιπόν, εμείς περιμένουμε το Deadpool 3 και μαθαίνουμε τα πρώτα νέα γύρω από αυτό, έφτασε ένα άλλο νέο. Ο Reynolds τελείωσε την παραγωγή της νέας του ταινίας, Red Notice, και για να ευχαριστήσει το συνεργείο για την εξαιρετική συνεργασία κατά τα γυρίσματα, σκέφτηκε να κάνει κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Ο ηθοποιός, λοιπόν, είπε να φτιάξει 400 βίντεο, ειδικά προσωποποιημένα για τον καθένας από τα μέλη του crew, και να τα στείλει ως ευχαριστήρια μηνύματα. Από τη μία, δεν είναι να πεις ότι μας προκαλεί και ιδιαίτερη έκπληξη που ο συγκεκριμένος το έκανε, από την άλλη, απλά μπράβο του.

Μακάρι όλοι οι ηθοποιοί να ήταν στην ίδια φάση με εκείνον και να έδειχναν τόση ευγνωμοσύνη, αλλά και πάλι χαρά στην υπομονή και το κουράγιο του. Το να φτιάξεις τόσα βίντεο, ακόμα και 3 δευτερόλεπτα να διαρκούν δεν είναι και ό,τι πιο γρήγορο υπάρχει.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved