Το Black Panther 2 «έκλεισε» πρωταγωνιστή διάσημης σειράς

Η επόμενη ταινία θα γίνει κανονικά παρά την απώλεια του πρωταγωνιστή της.

Το Black Panther 2 είναι γεγονός. Τι κι αν δεν ήμασταν σίγουροι σχετικά με τη συνέχεια μετά τον άδικο χαμό του Chadwick Boseman πριν μερικούς μήνες, η παραγωγή είναι αποφασισμένη να κυκλοφορήσει κανονικά την επόμενη ταινία. Η επιτυχία που έφερε μαζί της, φυσικά, δεν μπορεί να παραμεριστεί, εξ ου και όλοι έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να δουν πώς μπορεί να συμβεί χωρίς, όμως, να φανεί περίεργη στο κοινό που λάτρεψε τόσο την πρώτη παραγωγή όσο και τον πρωταγωνιστή της.

Τα σενάρια είναι αρκετά, όπως το βάρος να πέσει στην αδερφή του T’Challa, Shuri, αλλά τίποτα δεν είναι γνωστό με σιγουριά. Το τι ακριβώς θα συμβεί βρίσκεται αποκλειστικά στο μυαλό των παραγωγών. Το μέγεθος των γυρισμάτων, βέβαια, έχει οδηγήσει στην αποκάλυψη μερικών στοιχείων και, τώρα, οι πληροφορίες θέλουν έναν ηθοποιό του Narcos: Mexico να παίζει στην επόμενη ταινία.




Σύμφωνα με το THR, ο Tenoch Huerta βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις τη στιγμή που μιλάμε για κάποιον ρόλο. Δεν ξέρουμε ποιος θα είναι αυτός και ποιους θα έχει τελικά στο πλευρό του από το αρχικό cast, αλλά σιγά-σιγά τα κομμάτια του παζλ δείχνουν να ενώνονται.

Τα γυρίσματα λέγεται ότι θα αρχίσουν το καλοκαίρι του 2021.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved