Ζήσε την πιο γαλαξιακή εμπειρία στο ξενοδοχείο των Star Wars

Αν δε λάτρευες ήδη την Disney, μετά από αυτό θα το κάνεις.

Ζήσε την πιο γαλαξιακή εμπειρία στο ξενοδοχείο των Star Wars

Μπορείς να φανταστείς πώς μπορεί να είναι να μένεις σε ένα ξενοδοχείο φτιαγμένο στο σύμπαν του Star Wars; Να κοιμάσαι σε ένα μέρος που να σε βάζει πλήρως στο κλίμα του διαγαλαξιακού story και, από ένα σημείο και μετά, να παύει να είναι μία απλή διαμονή σε ξενοδοχείο, αλλά να βιώνεις την εμπειρία ενός πραγματικού πρωταγωνιστή του διάσημου franchise.

Η Disney, ακριβώς επειδή θέλει να δώσει έμφαση στις εμπειρίες του κάθε λάτρη και να τον κάνει να αγαπήσει ακόμα περισσότερο την ίδια και όλα όσα του ετοιμάζει, φτιάχνει ένα ξενοδοχείο που ονομάζεται Star Wars Galactic Starcruiser. Ο επισκέπτης του κινηματογραφικού κτίσματος, όπως όλα δείχνουν, θα έχει έναν ρόλο και θα γίνεται μέρος της ιστορίας των Star Wars. Οι φανς, όταν πρωτοάκουσαν τα νέα, ήθελαν πολύ να συμπεριλαμβάνεται με κάποιον τρόπο ο πλανήτης Batuu, ωστόσο, πάνω σε αυτό δεν είχαμε κάποια δήλωση.

Δομικά, πάντως, ο χώρος περιλαμβάνει καντίνα, αρένα για προπόνηση με lightsaber και διάφορα άλλα που θα κάνουν την παραμονή στο Star Wars – themed ξενοδοχείο όσο πιο ρεαλιστική μπορεί να γίνει.


Το μοναδικό ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πόρτες του τον επόμενο χρόνο. Όσο για το κόστος της παραμονής εκεί, αυτό υπολογίζεται ανάμεσα στα 1.400 και στα 3.300 δολάρια ανά άτομο για 2-3 μέρες, όσο, δηλαδή, χρειάζεται για να ολοκληρωθεί ολόκληρη η ιστορία.