Φαντάζεσαι πώς συνδέονται τα Star Wars με τους Πειρατές της Καραϊβικής

Ένας χαρακτήρας φαίνεται να κρύβεται πίσω από αυτό.

Όταν μιλάμε για μεγάλα franchise στον χώρο του κινηματογράφου, μας έρχονται πολύ συγκεκριμένα ονόματα στο μυαλό. Τα Star Wars και τα Pirates of the Caribbean ανήκουν ακριβώς σε αυτά. Πρόκειται για ταινίες που έχουν σημειώσει απίστευτα νούμερα στο box office και ιστορίες με τις οποίες έχουν ταυτιστεί πολλές γενιές. Το ξέρεις ότι τέτοιες παραγωγές πρόκειται να μείνουν με το μέγεθος της επιρροής που έχουν στο κοινό.

Τι θα έλεγες, όμως, αν σου λέγαμε ότι τα δύο αυτά franchise ενώνονται με έναν τρόπο πολύ συγκεκριμένο και ιδιαίτερο και ότι οι Πειρατές με έναν τρόπο επηρέασαν τη δημιουργία μίας από τις πιο πρόσφατες ταινίες των Star Wars; Κι όμως, αυτή ακριβώς είναι η περίπτωση.




Ο John Boyega -Finn- είπε στο The Hollywood Reporter για τον τρόπο που πείστηκε να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής και αυτός είχε να κάνει με τη μέρα που είδε τον Johnny Depp να κάνει γυρίσματα για τους Πειρατές.

«Κοιτάξαμε κάτω και είδα τον Johnny Depp πάνω σε δύο άμαξες να ισορροπεί τον εαυτό του ως Jack Sparrow. Ήθελα να δω αυτό που ήθελα να δω. Πίστεψα ότι ο Θεός έστειλε όλο το σετ εδώ. Έστειλε μία ταινία στην οποία ήθελα πολύ να πρωταγωνιστήσω, στην οποία ήθελα πολύ να είμαι μέρος της. Ποτέ δεν πήγα πίσω»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved