Βρήκαμε ποιοι κρύβονται πίσω από τους viral χορούς του Tik- Tok

Έπρεπε επιτέλους κάποιος να τους βρει και να τους δώσει συγχαρητήρια.

Τι χειρότερο από το να κάνεις έναν χορό viral ή να δημιουργείς ένα νέο trend χωρίς όμως να φαίνεται το όνομά σου; Στο Tik-Tok υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν φέρει μια νέα μόδα κι όμως, τα ονόματά τους παραμένουν άγνωστα. Δεν είναι άδικο αυτό;

Τι κι αν έχουμε συνηθίσει ορισμένα ονόματα όπως τις αδερφές D’Amelio, την Adison και τον Chase Hudson, με τους χορούς τους και τα viral videos τους, πρέπει να σου πούμε ότι τραγούδι όπως το «Savage» έχουν γίνει viral από άλλους.

Και όπως σου είπαμε, το «Savage» έχει γίνει viral από ένα κορίτσι που δε γνωρίζεις και αυτή είναι η Keara Wilson. Αυτός ο χορός δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2020 στο προφίλ της και μάλιστα η Megan Thee Stalllion το κοινοποίησε το Instagram της.

Η Jalaiah Harmon δημιούργησε τον χορό του Lottery-Renegade το 2019. Ο χορός της έγινε viral το 2020 και ο ραπερ K Camp πρέπει να σου πούμε ότι της έστειλε ευχαριστήρια μηνύματα για τον χορό αυτό.

https://www.instagram.com/p/B8kZhr9Dbed/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχεις σίγουρα χορέψει το «Post to be» αλλά ήξερες ότι ο χορός αυτός έγινε viral χάρη στην Brittyn Nguyen; Τον Οκτώβριο του 2020 η Brittyn δημιούργησε αυτό το trend και οι περισσότεροι το γνώρισαν από το video της Charli D’Amelio.

Διάβασε επίσης: Πώς η αυτοπεποίθησή σου θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το άγχος της πρώτης περιόδου

Το κομμάτι της Doja Cat «Say So» έγινε viral τον Δεκέμβριο του 2019 χάρη στην Haley Sharpe.

Και τέλος ο χορός του «Do It Again» έγινε viral χάρη στον Noah Schnapp.

Το αγόρι του Stranger Things είναι πλέον ένα από τα αστέρια του Tik- Tok. Τον Απρίλιο ο χορός του έγινε viral στην πλατφόρμα και όχι άδικα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved