Το κόλπο για να μη «διαλύεται» το σάντουιτς όταν το βάζεις σε τάπερ

Για να παραμένει όπως το άφησες.

Όταν σου μιλάει κάποιος για σνακ, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου; Κατά πάσα πιθανότητα, γρήγορα θα σκεφτείς τα σάντουιτς. Είναι ένα φαγητό πολύ εύκολο να φτιαχτεί, γιατί επί της ουσίας το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κόψεις τα υλικά με τον τρόπο που θες, να τα ενώσεις και να έχεις στα χέρια σου ένα πολύ λαχταριστό γεύμα.

Το μεγάλο καλό με το συγκεκριμένο σνακ είναι οι ατελείωτες επιλογές που σου δίνει, αφού υπάρχει μεγάλη αφθονία υλικών για να βάλεις μέσα, οπότε δύσκολα κάποιος δε θα βρει έναν συνδυασμό που να του ταιριάζει.

Έχεις παρατηρήσει, όμως, ότι, όταν τοποθετείς το σάντουιτς μέσα σε τάπερ, αυτό έχει την τάση να «διαλύεται»; Να μη μένει στη θέση του ακόμα κι αν δεν έχεις κάνει ουσιαστικά μεγάλες κινήσεις για να συμβεί αυτή η διαταραχή.

Ένας διάσημος chef, όμως, έρχεται να φέρει τη λύση, αποκαλύπτοντας τι κάνει εκείνος όταν φτιάχνει το lunch box των παιδιών του.

«Τα σάντουιτς του γιου μου κάθονται όλα σε ένα ξύλο κοπής με ένα βαρύ πιάτο πάνω τους για περίπου 10 λεπτά πριν μπουν στο lunch box. Αυτό ελαφρώς συμπιέζει το ψωμί και κρατάει μέσα τη γέμιση», είπε ο Adam Liaw, πρώην νικητής MasterChef στο GoodFood.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved