Βρήκαμε πώς θα φτιάξεις το πιο υγιεινό και νόστιμο club sandwich

Εύκολα και σε λίγα μόλις λεπτά.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το καλό φαγητό αρέσει σε όλες μας πολύ. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής (World Food Day) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου, αποφασίσαμε να βρούμε την πιο υγιεινή συνταγή του all-time αγαπημένου μας σνακ.

Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει ακόμη για ποιο φαγητό μιλάμε , σου έχουμε την απάντηση: το club sadndwich. Eίναι νόστιμο, μπορείς να το πάρεις μαζί σου στο σχολείο και φτιάχνεται σε λίγα μόλις λεπτά. Σήμερα θα σου δώσουμε την απόλυτη συνταγή για να το κάνεις εύκολα στο σπίτι, στην πιο νόστιμη και ταυτόχρονα θρεπτική εκδοχή του.

Θα χρειαστείς: 4 φέτες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης

2 φέτες γαλοπούλα ή ζαμπόν

2 αυγά βραστά

ντομάτα

μουστάρδα ή κέτσαπ

2 φέτες τυρί για τοστ

Πώς θα το κάνεις: Βράσε τα αυγά και άφησέ τα να κρυώσουν. Μόλις κρυώσουν κόψε τα σε λεπτές φέτες. Πάρε 2 φέτες ψωμί του τοστ και άλειψέ τες με λίγη κέτσαπ ή μουστάρδα. Πρόσθεσε τη γαλοπούλα, το τυρί, το μαρούλι και το αυγό και κλείσε τα τοστ με τις υπόλοιπες 2 φέτες ψωμί. Ψήσε στην τοστιέρα μέχρι να λιώσει το τυρί. Άνοιξε με προσοχή τα τοστ, βάλε τη ντομάτα και κόψε σε τριγωνάκια. Καλή απόλαυση!

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να δεις 4 διαφορετικές, υγιεινές εκδοχές του club sandwich για να επιλέξεις και να δοκιμάσεις αυτή που σου αρέσει περισσότερο.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved