Η DC «έκλεψε» τον κακό της Marvel και είναι μεγαλοφυές

Όποιος το σκέφτηκε, μπράβο του.

Εντάξει, όταν μιλάμε για Marvel, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Πρόκειται για μία εταιρεία κολοσσό που έχει δώσει στο κοινό τις πιο επιτυχημένες παραγωγές των τελευταίων ετών. Οι χαρακτήρες της, πέρα από το ότι είναι ούτως ή άλλως γνωστοί εδώ και χρόνια μέσα από τα κόμικς, με τους ηθοποιούς που τους έχουν αναλάβει στον κινηματογράφο έχουν έρθει πιο κοντά σε εμάς. Είναι, δε, τόσοι που όλοι μας έχουμε ξεχωρίσει τον δικό μας αγαπημένο.

Αυτές οι αδυναμίες, ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να αφορούν μόνο στον καλό. Πολλές φορές, οι κακοί είναι τόσο ισχυροί χαρακτήρες που μας κάνουν να τους λατρεύουμε. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ο κακός φτιάχνει ουσιαστικά τον ήρωα. Αυτός δίνει λόγο ύπαρξης στον ηρωισμό του.

Θυμάσαι στον Black Panther -παύση για συγκίνηση και νοσταλγία- που είχαμε τον Killmonger; Τον χαρακτήρα υποδύθηκε ο Michael B. Jordan, ένας ηθοποιός που λατρεύουμε. Γιατί; Γιατί είναι πραγματικά ταλαντούχος, δεν παίζει απλώς σε blockbuster για να παίξει, αλλά δίνει όλο του το είναι στον ρόλο του και, ναι, είναι ωραίος.

https://www.instagram.com/p/BhezwyvAbAZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Αυτός, λοιπόν, ο σταρ που όλοι θέλουν να βλέπουν στις οθόνες τους φαίνεται ότι αφήνει -μάλλον για λίγο- τη Marvel και κατευθύνεται προς DC μεριά για την ταινία Static Shock της DC. Παρά αυτό που πιθανώς φαντάζεσαι, οι πληροφορίες δεν αναφέρονται σε κάποιον ρόλο. Ο διάσημος ηθοποιός πρόκειται να είναι παραγωγός της ταινίας, χωρίς αναφορά για ενσωμάτωσή του στο cast. Μπορεί αντίστοιχα νέα να μας έρθουν στη συνέχεια, βέβαια, γιατί να έχεις τον Michael B. Jordan και να μην τον αξιοποιείς μοιάζει λίγο περίεργο.

Ο ίδιος ο ηθοποιός, πάντως, με τα λεγόμενά του μας είπε ότι δε μιλάμε μόνο για μία ταινία, αλλά για ένα ολόκληρο σύμπαν, οπότε, τώρα ανυπομονούμε για νεότερα, αφού δεν ξέρουμε καν ημερομηνία κυκλοφορίας.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved