Chadwick Boseman: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της τελευταίας ταινίας που γύρισε

Ο «Black Panther» στο τελευταίο του δημιούργημα.

Έχουν περάσει πια δύο μήνες μετά τα νέα του θανάτου του Chadwick Boseman. Όλος ο πλανήτης, τότε, σοκαρίστηκε, αφού ο ηθοποιός είχε επιλέξει να περάσει ιδιωτικά τη μάχη του, μη θέλοντας να τραβήξει τα βλέμματα για κάτι άλλο πέρα από τις ταινίες του. Και αυτό έκανε. Πάλεψε, στο ενδιάμεσο αφιερώθηκε στις ταινίες του και «φεύγοντας» άφησε πίσω του υπέροχα δημιουργήματα στον χώρο της υποκριτικής.

Ο κόσμος σίγουρα δε θα τον ξεχάσει. Γιατί ήταν ένας ταλαντούχος άνθρωπος, αλλά, κυρίως, ένα υπόδειγμα μαχητή. Και αυτό που πρόκειται να γίνει σε δύο μήνες από τώρα, μάλλον θα γεμίσει συγκίνηση τους fans του, αφού θα δουν τον αγαπημένο Boseman μετά τον θάνατό του, στην τελευταία ταινία που πρόλαβε να γυρίσει.

Το Ma Rainey’s Black Bottom είναι μία μεταφορά του θεατρικού έργου του August Wilson, ενώ, στη μεγάλη οθόνη, στο πλάι του εκλιπόντος Boseman, θα δούμε τη Viola Davis και τον Denzel Washington. Οπότε, καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών και μία παραγωγή που στο σύνολό της φαίνεται πολλά υποσχόμενη.

Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι ότι όλοι θα σπεύσουμε να δούμε τη συγκεκριμένη ταινία και, επιτέλους, κυκλοφόρησε και το πρώτο τρέιλερ.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved