Κατάλαβες πού έχεις ξανακούσει τη φωνή της μικρής του Bly Manor;

Αξιολάτρευτη και ταλαντούχα.

Η δεύτερη σεζόν του The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor, έχει πλέον τα επεισόδιά της διαθέσιμα στους θεατές. Αν και ο πρώτος κύκλος ήταν πιο ατμοσφαιρικός σε σύγκριση με τον νέο, δεν παύει να παραμένει μία πολύ ποιοτική παραγωγή με πολλά στοιχεία, στα οποία κάποιος μπορεί να σταθεί και να θαυμάσει. Ένα από αυτά είναι χωρίς ιδιαίτερη σκέψη οι ερμηνείες των παιδιών.

Η Flora -Amelie Bea Smith- και ο Miles -Benjamin Evan Ainsworth- σίγουρα σε έκαναν πολλές φορές να ανατριχιάσεις. Είναι από τα παιδιά – ταλέντα του κινηματογράφου, για τα οποία μπορείς εύκολα να καταλάβεις ότι υπάρχει ταλέντο, πέρα από τη δουλειά που κάνουν.




Μήπως, όμως, κατά τη διάρκεια των ομιλιών τους παρατήρησες κάτι γνώριμο στη φωνή της perfectly splendid Flora; Αν ναι, τότε μπορούμε να σου πούμε ότι δεν έχεις άδικο, αφού η 9χρονη Amelie χαρίζει τη φωνή της και στην Πέπα το Γουρουνάκι, κάτι που την κάνει την τέταρτη Βρετανίδα ηθοποιό που έχει αναλάβει αυτόν τον ρόλο.

Μόλις ξαναβάλεις να δεις αποσπάσματα των σειρών, θα το διαπιστώσεις και μόνη σου. Εμείς να πούμε ότι η Bae είναι εξαιρετικά ταλαντούχα και ανυπομονούμε για τη συνέχεια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved