The Haunting of Bly Manor: Μετά το teaser, το νέο trailer ανατριχιάζει

Η παραγωγή του τρόμου πλησιάζει...

Στις αρχές του μήνα, κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο πρώτο teaser trailer του The Haunting of Bly Manor. Όσοι είχαν δει την προηγούμενη σεζόν στο Hill House, ήξεραν λίγο-πολύ τι να περιμένουν. Υποβλητική ατμόσφαιρα και φαντάσματα να καραδοκούν εμφανώς και αφανώς, μέσα σε τεράστια σπίτια, αυτά τα κλασικά που βλέπεις στην Αμερική και αναρωτιέσαι αν θα μπορούσες ποτέ να μείνεις (σ.σ. Οι τόσο μεγάλοι χώροι, πάντως, είναι κάπως τρομακτικοί. Δεν ξέρεις από πού να φυλαχτείς).

Η σειρά, λοιπόν, πρόκειται να επιστρέψει ακριβώς στην ίδια λογική, απλώς σε διαφορετικό σπίτι, με άλλους χαρακτήρες, αλλά διατηρώντας γνώριμους ηθοποιούς της πρώτης σεζόν. Ακριβώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιος είναι ο βασικός άξονας της ιστορίας, αφού, όπως μας έχει μάθει, το παζλ ενώνεται επεισόδιο με το επεισόδιο. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι πρέπει να ετοιμαζόμαστε για πολύ creepy στιγμές.

Να σημειωθεί ότι η Victoria Pedretti είναι μία από τις πιο ωραίες προσθήκες στον χώρο της υποκριτικής και ακόμα ειδικότερα στο genre του τρόμου. Και πέρα από το Haunting, δηλαδή, στο You ανέλαβε τον ρόλο της Love και μας έβαλε σε μία διαδικασία πιο cringe.

Δες το νέο τρέιλερ της σειράς στη συνέχεια.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved