Black Panther: Η αποκάλυψη για τη στολή του βασιλιά T'Challa

Ο Chadwick Boseman άλλαξε πραγματικά την ταινία.

Ο Chadwick Boseman δεν πρόκειται να φύγει από τη σκέψη του κόσμου. Ήταν ένας ηθοποιός που μπόρεσε να γράψει ιστορία, όχι απλώς γιατί ο χαρακτήρας του ήταν διάσημος, αλλά γιατί με τη δική του συμβολή, ένας από τους πιο γνωστούς ήρωες της Marvel απογειώθηκε. Ήθελε η ταινία να είναι εξαιρετική γιατί δεν ήξερε αν θα είχε την ευκαιρία για επόμενη και κατά γενική ομολογία το κατάφερε με το παραπάνω.

Όσο περνάει ο καιρός, όμως, ακούμε όλο και περισσότερο ιστορίες για τον ηθοποιό που αναδεικνύουν το μεγαλείο του και άλλη μία από αυτές έρχεται από την costume designer του Black Panther, Ruth Carter, η οποία, μάλιστα, βραβεύτηκε κιόλας για τη δουλειά που έκανε στην ταινία με τα κοστούμια της Wakanda.




Η ίδια αποκάλυψε στο Αμερικανικό People, ότι η στολή του βασιλιά T’Challa δεν ήταν κάτι το φανταστικό, ώσπου να τη φορέσει ο Boseman.

«Φώναξα τον Chadwick και του ζήτησα να βάλει τη στολή. Χρειαζόταν να δούμε αν υπήρχαν τίποτα προβλήματα ή οτιδήποτε. Και, όταν έβαλε τη στολή και μπήκε και το κράνος, ήταν σαν μαγεία. Μπορούσα να δω τη δύναμη αυτών των υπερηρώων. Μπορούσα να δω πώς μπορούν να έχουν επίδραση στους ανθρώπους απλώς επειδή είναι υπερήρωες»



via GIPHY

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved