Robert Pattinson: Αυτή είναι η ομοιότητα του Batman με το Twilight

Ο ηθοποιός μας λέει πώς ακριβώς το βίωσε.

Η παραγωγή της νέας ταινίας του Batman έχει σταματήσει πολλές φορές. Μία εμφανίστηκε η πανδημία του COVID-19 που έβαλε όλες τις ταινίες σε αναμονή. Μετά ξαναέκλεισε λόγω κρούσματος που εμφανίστηκε μέσα στο σετ -που λέγεται ότι ήταν ο ίδιος ο Robert Pattinson-. Διακοπές υπήρχαν, αλλά, όταν έχεις μία τόσο πολυαναμενόμενη παραγωγή στα χέρια σου, δεν μπορείς να αφήσεις στην τύχη του το θέμα, γιατί ο κόσμος περιμένει.

Όσο, λοιπόν, περιμένουμε νεότερα, είτε έχει να κάνει με νέες πληροφορίες είτε με κλιπ της, ο πρωταγωνιστής έρχεται τώρα να μας αποκαλύψει το κοινό που θεωρεί ότι έχει το Batman και το Twilight, το saga στο οποίο πήρε τα ηνία μαζί με την Kirsten Stewart.




«Υπάρχει ένα ελαφρώς διαφορετικό συναίσθημα όταν ξέρεις ότι τόσο πολλοί άνθρωποι πρόκειται να δουν κάτι, πάνω στο οποίο δουλεύεις. Περιέργως το απόλαυσα στο Twilight, την ιδέα ότι μπορείς να τα αποτύχεις. Μάλλον ένιωθα αυτοπεποίθηση. Ήθελα να είμαι στη μεγάλη σκηνή»

Δεν είναι κάτι παράλογο αυτό που λέει. Πρόκειται για δύο τεράστιες παραγωγές, τις οποίες περιμένουν εκατομμύρια άνθρωποι, οπότε και οι απαιτήσεις ανεβαίνουν κατακόρυφα. Για να δούμε, λοιπόν. Σε ποιον βαθμό θα ανταπεξέλθει τελικά;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved