Δυσάρεστα τα νέα για τους fans της Marvel: Τι γίνεται με τις νέες ταινίες;

Οι ημερομηνίες προβολής αναβάλλονται ξανά και ξανά.

Με την όλη κατάσταση γύρω μας, το ξέραμε ότι κάποιες αναβολές ήταν αναμενόμενο να συμβούν. Πώς να κυκλοφορήσουν οι ταινίες όταν τα γυρίσματα δεν έχουν αρχίσει στην προκαθορισμένη τους ημερομηνία και πώς να γίνουν προβολές σε κινηματογράφους όταν προτείνεται να μην επιλέγεις χώρους υψηλού συνωστισμού; Γι’ αυτό και με την άφιξη την πανδημίας άρχισαν οι αναβολές.

Την 1η του Μαΐου, η Black Widow θα ήταν η πρώτη ταινία που θα βλέπαμε από την 4η Φάση της Marvel και η πρώτη που είδε την ημερομηνία της να μεταφέρεται μήνες μετά. Αρχικά, βέβαια, θεωρούσαμε ότι η νέα προβολή θα ήταν μέσα στο 2020, αλλά, τελικά, η διάσημη εταιρεία παραγωγής είχε κάτι άλλο στο μυαλό της τόσο για αυτήν την ταινία όσο και για άλλες.



Σύμφωνα με το ScreenRant, η Natasha Romanoff πρόκειται να έρθει στη μεγάλη οθόνη στις 7 Μαΐου του 2021, μία ημερομηνία που μέχρι πρότινος κατείχε το Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Η τελευταία, ωστόσο, έχει μεταφερθεί για τις 9 Ιουλίου του 2021, καθώς τα γυρίσματα αναγκάστηκαν να σταματήσουν λόγω πανδημίας.

Ανάλογη τύχη είχαν και οι Eternals, με αρχική ημερομηνία προβολής τον Νοέμβριο του 2020 και νέα τις 5 Νοεμβρίου του 2021.

Το 2022 συνεχίζει να έχει το Thor: Love and Thunder στις 11 Φεβρουαρίου, το Doctor Strange in the Multiverse of Madness στις 25 Μαρτίου, το Black Panther 2 στις 6 Μαΐου και το Captain Marvel 2 στις 8 Ιουλίου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved