O πρωταγωνιστή της Marvel κατηγορεί την εταιρία για κάτι απίθανο

Και η διάσημη εταιρία παραγωγής στο στόχαστρο

Το θέμα της διαφορετικότητας έχει βγει στην επιφάνεια τα τελευταία χρόνια στον κόσμο του κινηματογράφου. Όλο και περισσότερο οι παραγωγές κατηγορούνται ότι δε συμπεριλαμβάνουν συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων, είτε αναφορικά με τα κιλά τους είτε με το χρώμα τους είτε ακόμα και με συγκεκριμένα πρότυπα, όπως ψηλή, ξανθιά, γαλανομάτα, κλπ.

Το συγκεκριμένο θέμα είναι τόσο φλέγον που μέχρι και οι ηθοποιοί που δεν ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες έχουν μιλήσει επ’ αυτού, ενώ εκείνοι που ανήκουν, αλλά είναι τυχεροί να έχουν επιλεγεί από το Hollywood, ανοίγουν τη συζήτηση για όσους δεν τα έχουν καταφέρει.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της Marvel, ο Anthony Mackie που υποδύεται τον Sam Wilson/Falcon είναι ένας από αυτούς και αποφάσισε να μιλήσει στο Fatherly για τη δική του άποψη πάνω στο θέμα.

«Θα πω αυτό: Δεν πιστεύω ότι αυτό που συμβαίνει είναι ρατσιστικό πρόβλημα. Πιστεύω ότι είναι ένα πρόβλημα επίγνωσης. Με τη Marvel -πιστεύω με τις περισσότερες εταιρείες- νιώθουν ότι κάνουν ό,τι πρέπει να κάνουν. Για κανέναν λόγο, αυτό δεν είναι αρκετό. Να στηρίζεις τα λόγια σου με τις πράξεις σου. Δεν μπορείς να παίρνεις στο cast έναν μαύρο ως βασικό σούπερ ήρωα και να μην περιμένεις να κάνει αυτήν τη συζήτηση. Είναι απλώς στο DNA μου να κάνω αυτήν τη συζήτηση. Είναι μία τεράστια ευκαιρία για εμένα να είμαι μέρος του σύμπαντος της Marvel, οπότε είναι η δουλειά μου να διαβεβαιώσω ότι το σύμπαν της Marvel είναι όσο καλό μπορεί να είναι»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved