The Walking Dead: Ο ηθοποιός που παραλίγο να παίξει τον Rick Grimes

Κι όμως, ο Andrew Lincoln δεν ήταν η πρώτη επιλογή.

Το The Walking Dead παίζει επίσημα πλέον μία δεκαετία στην τηλεόραση. Όταν κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο τον Οκτώβρη του 2010, ήταν μία εξαιρετική πρόταση. Μία σειρά αποκάλυψης, με ζόμπι και μολυσματικό ιό που οι λάτρεις του είδους κατευθείαν εκτίμησαν. Η σκηνοθεσία ειδικά ήταν εξαρχής ένα πολύ δυνατό κομμάτι που σε έβαζε στο κλίμα και σου περνούσε όλη αυτήν την ατμόσφαιρα του τέλους και της απελπισίας που επικρατεί στον κόσμο τους.

Ο πρώτος βασικός πρωταγωνιστής που γνωρίσαμε ήταν ο Rick Grimes. Ο σερίφης που έπεσε σε κώμα λίγο πριν εμφανιστούν οι πρώτοι walkers και που στην αρχή δεν είχε ιδέα για όλα αυτά που συνέβαιναν, κατέληξε να γίνει ο leader κάθε είδους γκρουπ στην πορεία για την επιβίωση.




Ο Andrew Lincoln, που τον υποδύθηκε, έθεσε γερά το όνομά του στη λίστα των ηθοποιών του Hollywood και μέσα από τη σειρά έκανε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να τον μάθουν.

Κι όμως, δεν ήταν η πρώτη επιλογή της παραγωγής για να παίξει τον ήρωα της σειράς.

Αυτός που αρχικά ήταν στο μυαλό τους να παίξει τον Rick ήταν ο Thomas Jane, με τον οποίο ο showrunner Frank Darabont είχε συνεργαστεί λίγο πριν για τη μεταφορά του The Mist του Stephen King το 2007.

Δες τον ηθοποιό στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης: Η πιο δημοφιλής σκηνή πασίγνωστης ταινίας του Hollywood έγινε... κατά λάθος

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved