The Walking Dead: Πώς ο Norman Reedus πήρε τον ρόλο του Daryl Dixon

Αυτός είναι κι ο λόγος που δεν είναι στα κόμικς ο χαρακτήρας.

Για όλους τους λάτρεις των θρίλερ και των post-apocalyptic σκηνικών, το Walking Dead ήρθε να καλύψει μία θέση που χρόνια ήταν κενή σε αυτό το κομμάτι. Μία σειρά εξαιρετικά καλογυρισμένη από όλες τις απόψεις. Μας γνώρισε τα zombies με έναν τρόπο τόσο αληθοφανή που ποτέ δε σκεφτόμασταν ότι βλέπαμε κάτι ψεύτικο μπροστά μας.

Τι άλλο έκανε; Έκανε γνωστούς στο κοινό τους χαρακτήρες των κόμικς και τους ηθοποιούς που τους ανέλαβαν στην τηλεόραση. Πέρα από τον Rick Grimmes που για χρόνια ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής, ο Daryl Dixon είναι αυτός που το κοινό έχει λατρέψει. Πολλές φορές, ίσως και περισσότερο από τον Rick.




Ο Norman Reedus που τον υποδύεται έχει κάνει σαφώς πολύ καλή δουλειά με τον ρόλο, αλλά πώς ακριβώς τον πήρε εξαρχής; Η απάντηση έρχεται να συνδεθεί και με το γεγονός ότι ο Daryl δεν υπάρχει στα κόμικς προς έκπληξη πολλών fans.

Όταν ακόμη το Walking Dead έψαχνε τους ηθοποιούς που θα το απαρτίσουν, το σενάριο του πιλότου έφτασε στα χέρια του Reedus. Εκείνος ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με αυτό που διάβαζε που ήθελε με κάθε τρόπο να γίνει μέρος του cast. Οπότε, αποφάσισε να διαβάσει κάθε ρόλο, ακόμα και τον πιο μικρό.

Στην αρχή, διάβασε αυτόν του Merle, αλλά ο ρόλος είχε ήδη δοθεί στον Michael Rooker. Οι παραγωγοί, όμως, εντυπωσιάστηκαν τόσο μαζί του που αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν χαρακτήρα για να μπει στη σειρά: τον Daryl Dixon, αδερφό του Merle.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.



via GIPHY


Διάβασε επίσης: La Casa de Papel: Το βίντεο με τις οντισιόν των πρωταγωνιστών

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved