10 απαράβατοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι ηθοποιοί της Marvel

Η εταιρεία δεν αστειεύεται σε καμία περίπτωση με το δυναμικό της.

Οι ηθοποιοί που αποτελούν μέρος του σύμπαντος της Marvel ανήκουν στους πιο καλοπληρωμένους όλου του Hollywood. Και λογικό αν σκεφτείς ότι οι ταινίες της εταιρείας έχουν μαζέψει κάποια δισεκατομμύρια στο box office. Η θυγατρική της Disney, όμως, δεν αστειεύεται όσον αφορά στους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουν τα μέλη της κι αυτοί που θα δεις στη συνέχεια είναι οι πιο βασικοί από αυτούς.

  1. Πρέπει να υποβάλλονται σε έλεγχο του ιστορικού τους, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος εμφάνισης οποιουδήποτε σκανδάλου. Εξαίρεση ο Robert Downey Jr. που παρά το πλούσιο παρελθόν του επιλέχθηκε για τον ρόλο του Iron Man, πρώτον, γιατί ταίριαζε στον χαρακτήρα και, δεύτερον, γιατί κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες -success story.

  2. Πρέπει βάσει συμβολαίου να εμφανίζονται σε κάθε προωθητικό γεγονός που θα τους ζητηθεί.

  3. Πρέπει να έχουν πάντα προτεραιότητα τη Marvel σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη δουλειά υπάρχει στο πρόγραμμά τους, ώστε να μπορούν να κάνουν reshoots σκηνών ανά πάσα στιγμή.

  4. Πρέπει να είναι στην καλύτερη φυσική και διατροφική κατάσταση για να ανταποκρίνονται στις σκηνές των ταινιών.

  5. Πρέπει να προσέχουν εξαιρετικά πολύ μην τους ξεφύγει κάτι σχετικά με τις ταινίες, γι’ αυτό και δεν επιτρέπεται να παίρνουν τα σενάρια στο σπίτι.

  6. Πρέπει να είναι έτοιμοι να κάνουν τα δικά τους stunts. Πολλοί ηθοποιοί έκαναν, έτσι, πολεμικές τέχνες για να προπονηθούν.

  7. Πρέπει να δώσουν το ok για να χρησιμοποιηθεί το πρόσωπό τους σε κάθε ενέργεια της Marvel, όπως κόμικς και φιγούρες.

  8. Οι κανόνες της Marvel ισχύουν ακόμα και για τους ηθοποιούς που δεν εμφανίζονται μπροστά στην κάμερα, όπως ο Vin Diesel που έλεγε συνέχεια «I am Groot».

  9. Παρά το θεωρητικά απαράβατο της υπόθεσης, οι ηθοποιοί της Marvel μπορεί καμιά φορά να σπάσουν κάποιον κανόνα και η εταιρεία θα είναι ok, εκτός από έναν: Κανένας τους δεν μπορεί να συμμετέχει σε ταινία της DC.

  10. Πρέπει να είναι γενικά έτοιμοι για ό,τι προκύψει. Ο Dave Bautista κι ο Chris Pratt, για παράδειγμα, έκαναν πρόβα μία χορογραφία μάχης για δύο μήνες.




Διάβασε επίσης: Οι σκηνοθέτες της Marvel μίλησαν επιτέλους για την επιστροφή του Iron Man

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved