Ο Spider-Man έγινε… Doctor Strange. Αν δε μας πιστεύεις, δες τη φωτογραφία

Αυτό το θέαμα, δεν είναι για να το χάσεις.

Δεν υπάρχει fan της Marvel που να μην αγαπάει τον Spider-Man. Θα μας πεις, ήταν ένας πολύ αγαπημένος χαρακτήρας των κόμικς ανέκαθεν. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον δε φταίει μόνο αυτό. Πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου ότι τον ήρωα υποδύεται ο Tom Holland, που είναι και ταλαντούχος ηθοποιός και ένα πολύ cool και συμπαθητικό παιδί.




Όπως και να ‘χει το θέμα, το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Τον αγαπάμε τον Spider-Man. Ξέρεις ποιον άλλον αγαπάμε, όμως; Τον Doctor Strange. Το να αρχίσουμε να εκθειάζουμε τις υποκριτικές ικανότητες του Benedict Cumberbatch το λες και περιττό, οπότε θα πάμε κατευθείαν στο προκείμενο, αφού δεν μπορούμε να διαλέξουμε έναν από τους δύο. Μήπως δε χρειάζεται τελικά;

Ένας fan έφτιαξε ένα φανταστικό poster, στο οποίο έχει συνδυάσει τον Spider-Man με τον Doctor Strange και το αποτέλεσμα είναι τόσο περίεργο όσο κι εντυπωσιακό.

Αυτό να σου πούμε ότι έχει ποσταριστεί σε μορφή poster με το logo του νέου πρότζεκτ του Disney+, What If?, και μας έκανε να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για το τι ακριβώς θα δούμε στα επεισόδια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η δουλειά που έχει γίνει είναι καταπληκτικά και περιμένουμε περισσότερα έργα του καλλιτέχνη.

Διάβασε επίσης: Chris Hemsworth: Δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος! Δες τι είπε για τον Iron Man σε συμπρωταγωνιστή του

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved