Το Netflix ακύρωσε τη 2η σεζόν μίας διάσημης σειράς με μολυσματικό ιό

Η σειρά που κυκλοφόρησε πριν 4 μήνες με τον πρωταγωνιστή του Vampire Diaries δε θα συνεχίσει την ιστορία της.

Το Netflix ανέκαθεν ήταν ένας αγαπημένος τρόπος να περνάμε την ώρα μας και να βλέπουμε τις αγαπημένες μας ταινίες και σειρές, ωστόσο ειδικά τώρα που είμαστε διαρκώς στο σπίτι η χρήση που του κάνουμε έχει αυξηθεί ακόμα περισσότερο. Έχουμε βάλει στο πρόγραμμά μας πολλά σόου κι έχουμε ανακαλύψει παραγωγές που μέχρι πρότινος δε γνωρίζαμε.

Μία από αυτές είναι και το V-Wars, η σειρά στην οποία πρωταγωνιστής ήταν ο Ian Somerhalder, που γνωρίσαμε μέσα από το Lost και το Vampire Diaries. Εκείνος υποδυόταν έναν επιστήμονα, τον Dr Luther Swann, ο οποίος εκτέθηκε μαζί με τον φίλο του, Michael Fayne, σε έναν ιό που μετέτρεψε τον τελευταίο σε κάτι σαν υβρίδιο ανθρώπου – βαμπίρ.

Όπως περιμένουμε σε ανάλογες ταινίες και καταστάσεις ιών, αυτός άρχισε να εξαπλώνεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και τώρα ο Dr Swann προσπαθεί να βρει τον τρόπο να το σταματήσει.




Η σειρά ήταν μία από τις καλογυρισμένες του είδους, ωστόσο το Netflix πήρε την απόφαση να μη δώσει το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν κι έτσι να μη μάθουμε ποτέ όλα όσα ετοίμαζε η παραγωγή.

Να σου θυμίσουμε ότι ο πρωταγωνιστής είχε δηλώσει στο Digital Spy:

«Τώρα απλώς ξύσαμε την επιφάνεια. Γι’ αυτό είμαι τόσο ενθουσιασμένος που παρουσιάζω την πρώτη σεζόν. Γιατί ξέρω τι έρχεται και οι επόμενες σεζόν αυτού που έχουμε ετοιμάσει για τη σειρά είναι απίστευτες. Πραγματικά είναι!»

Το καλό είναι ότι τον Somerhalder μάλλον θα τον ξαναδούμε στην πλατφόρμα, αφού λέγεται ότι ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις για νέα πρότζεκτ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved