Το μεγαλύτερο κατάστημα Harry Potter ανοίγει τις πόρτες του κι ετοιμάσου να ενθουσιαστείς

Ο,τι τελειότερο για κάθε σκληροπυρηνικό fan του Harry Potter.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ποτέ δε θα ξεχάσουμε τη χαρά που μας έκανε να νιώθουμε κάθε φορά που βλέπαμε μία ταινία Harry Potter. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η J. K. Rowling επινόησε μία από τις πιο επικές ιστορίες μέσα στο Hollywood, είναι κι ότι μάς έκανε να ταξιδεύουμε στον απίστευτα φανταστικό κόσμο που δημιούργησε. Κυρίως αυτό. Ο Χάρι, η Ερμιόνη κι ο Ρον είναι κάτι σαν φίλοι μας πλέον κι έχουν συνδεθεί με τις πιο όμορφες παιδικές μας αναμνήσεις.

Ακριβώς σε αυτά τα πλαίσια, ο,τι νέο κι αν κυκλοφορεί σχετικά με το σύμπαν του μας κάνει να ενθουσιαζόμαστε και, ας μιλήσουμε ειλικρινά, πώς να γίνει κάτι διαφορετικό όταν ακούμε ότι πρόκειται να ανοίξει το μεγαλύτερο κατάστημα Harry Potter στον κόσμο;

Ε, λοιπόν, αυτή είναι η πραγματικότητα και το καλοκαίρι του 2020 πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του ένα τριώροφο κατάστημα σχεδόν 2.000 τετραγωνικών στη Νέα Υόρκη. Αυτό θα περιλαμβάνει μία τεράστια συλλογή από προϊόντα του Hogwarts κι ο,τι έχει να κάνει με αυτό, πολλά από τα οποία θα είναι εντελώς καινούργια σχέδια και αποκλειστικής διάθεσης στο ιστορικό κτίριο Flatiron.




«Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο αφιερωμένο στον Harry Potter κατάστημα στον κόσμο και θα γίνει ένας προορισμός που οι fans θα πρέπει να επισκεφτούν, όπου όσοι είναι ενθουσιασμένοι με τον Harry Potter θα μπορούν να έχουν διαδραστικές εμπειρίες και πολλές ευκαιρίες για φωτογραφίες όσο μπαίνουν στη μαγεία», είπε η Senior Vice President of Worldwide Tours and Retail της Warner Bros., Sarah Roots.


Διάβασε επίσης: Tell me everything: Εσύ ρωτάς και οι αγαπημένοι σου teen stars απαντούν!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved