Αυτές είναι οι καλύτερες teen ταινίες που θα κυκλοφορήσουν το 2020

Πάρε το κινητό σου και σημείωσε ημερομηνίες!

Η νέα χρονιά μόλις ήρθε και όλοι είμαστε χαρούμενοι, αλλά και ανυπόμονοι για όσα μας επιφυλάσσει. Το νέο έτος, όμως, σημαίνει και νέες ταινίες στους κινηματογράφους ή νέες σειρές στο Netflix. Από γλυκές και ρομαντικές κωμωδίες μέχρι τρομακτικά θρίλερ που θα σε αφήσουν να τρέμεις από το φόβο σου, οι ταινίες που θα κυκλοφορήσουν το 2020 είναι πολλές και φανταστικές.

Και όσο για τις teen ταινίες, το 2020 θα είναι η χρονιά τους, από ό,τι φαίνεται. Από αστεία sequels και remake με τους αγαπημένους σου χαρακτήρες, μέχρι μοναδικά musicals και ταινίες εμπνευσμένες από βιβλία, η νέα χρονιά θα τα έχει όλα. Οπότε, αν από τώρα αναρωτιέσαι τι θα δεις στο σινεμά το 2020, σου έχουμε τις απαντήσεις. Δες στην παρακάτω λίστα τις καλύτερες teen ταινίες του έτους και βάλε τικ σε όσες θέλεις να δεις.

Gretel & Hansel



Βασισμένη στο παραμύθι των αδελφών Grimm, η Gretel και ο αδελφός της πρέπει να βρουν το δρόμο για να γυρίσουν στο σπίτι τους μετά την απαγωγή τους από μία μάγισσα, η οποία έχει πολύ κακούς σκοπούς. Κυκλοφορεί 31 Ιανουαρίου 2020.

To All The Boys 2: P.S. I Still Love You



Η Lara Jean και ο Peter K. επιτέλους επιστρέφουν. Το sequel θα κλέψει τις καρδιές μας, όπως και η πρώτη ταινία. Με την ψεύτικη σχέση του να γίνεται τώρα πραγματική, οι δυο τους προχωρούν στο επόμενο επίπεδο. Ωστόσο, η Lara Jean νιώθει να έρχονται σε σύγκρουση τα συναισθήματά της, όταν μια παλιά αγάπη επιστρέφει στη ζωή της και προσπαθεί να αποδείξει ότι μπορεί να είναι με αυτόν αντί με τον Peter. Κυκλοφορεί 12 Φεβρουαρίου 2020.

Wendy



Μια ταινία εμπνευσμένη από το παραμύθι Peter Pan. Εδώ, ένα νεαρό κορίτσι πέφτει θύμα απαγωγής και εμφανίζεται σε ένα νησί όπου γνωρίζει ένα νεαρό αγόρι, το οποίοτη συστήνει σε μια παρέα με απροσάρμοστα αγόρια που δε θέλουν ποτέ να μεγαλώσουν. Κυκλοφορεί 28 Φεβρουαρίου 2020.

Onward



Δυο αδέρφια μπλέκονται σε μια περιπέτεια για να ολοκληρώσουν ένα ξόρκι και βλέπουν τον μπαμπά τους για τελευταία φορά πριν αυτό τελειώσει εντελώς. Κυκλοφορεί 6 Μαρτίου 2020.

The New Mutants



Μια ομάδα από μεταλλαγμένους ανθρώπους ανακαλύπτουν τις δυνάμεις τους και πρέπει να προσπαθήσουν να το σκάσουν από το νοσοκομείο στο οποίο έχουν παγιδευτεί περνώντας, όμως, τρομακτικές ώρες μέχρι να το καταφέρουν. Κυκλοφορεί 3 Απριλίου 2020.

Scoob!



Η ταινία ακολουθεί τους Scooby-Doo και Shagy καθώς λένε την ιστορία τους για το πώς έγιναν κολλητοί φίλοι και πώς έλυσαν το πρώτο τους μυστήριο μαζί. Κυκλοφορεί 15 Μαΐου 2020.

Artemis Fowl



Το best seller έρχεται επιτέλους στη μεγάλη οθόνη. Ο Artemis Fowl είναι ένας νεαρός, πανέξυπνος εγκληματίας που ανακαλύπτει το μυστικό κάτω από τον κόσμο των νεράιδων. Χρησιμοποιώντας τη γνώση και τις ικανότητές του, ξεκινά μια αποστολή προσπαθώντας να τις κλέψει και να ανακτήσει την περιουσία της οικογένειάς του. Κυκλοφορεί 29 Μαΐου 2020.

In the Heights



To musical In the Heights γίνεται ταινία και ακολουθεί τους κατοίκους των Washinghton Heights μέσα σε 48 ώρες το καλοκαίρι. Κυκλοφορεί 26 Ιουνίου 2020.

Ghostbusters: Afterlife



Μετά τη μετακόμιση στη φάρμα του παππού του, ένα νεαρό αγόρι ανακαλύπτει ένα οικογενειακό μυστικό. Κυκλοφορεί 10 Ιουλίου 2020.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved