5 creepy θρίλερ που θα σε κάνουν να δεις με άλλο μάτι τα Χριστούγεννα

Όταν ο τρόμος συνδυάζεται με το πνεύμα των Χριστουγέννων, το αποτέλεσμα είναι ο,τι πιο ανατριχιαστικό μπορείς να φανταστείς.

Αυτή η έξαρση της αδρεναλίνης που σου προκαλεί ένα θρίλερ δεν αντικαθίσταται με κανένα άλλο είδος ταινίας κι η αλήθεια είναι ότι δε θέλεις κιόλας να το κάνει. Μπαίνεις σε μία εγρήγορση όταν βιώνεις τρόμο. Ξεχνιέσαι και χάνεσαι στη διαδικασία, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μαζί αποχαιρετάς και μερικά χρόνια από τη ζωή σου. Ωστόσο, για κάποιον λόγο, αυτά, όταν συνδυάζονται με την περίοδο των Χριστουγέννων, τείνουν να δημιουργούν μία ακόμα πιο ανατριχιαστική διάθεση.

Ας θυμηθούμε, λοιπόν, πέντε από τις ταινίες που μας έκαναν να δούμε λίγο διαφορετικά το θέμα των Χριστουγέννων...

  1. Black Christmas (1974)



Δεν είναι τυχαίο που το Black Christmas, από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, έχει ένα remake (2016) κι άλλο ένα που κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες. Ένας creepy τύπος παίρνει διαρκώς τηλέφωνο τα κορίτσια μίας αδελφότητας λίγο πριν κλείσει το πανεπιστήμιό τους για τα Χριστούγεννα κι αυτό που ακολουθεί είναι μία σειρά θανάτων, με τους πιο διεστραμμένους τρόπους που μπορείς να φανταστείς. All-time-classic horror alert!

2. Dead End (2003)




Μία οικογένεια ταξιδεύει για να περάσει τα Χριστούγεννα με τους υπόλοιπους συγγενείς. Κατά την διάρκεια της διαδρομής με το αυτοκίνητο, όμως, μία γυναίκα σε καθόλου καλή -ή φυσιολογική- κατάσταση εμφανίζεται από το πουθενά μαζί με το παιδί της. Όλα αυτά μέσα στις ερημιές και μέσα στο απόλυτο σκοτάδι φυσικά.


3. P2 (2007)




Λες και τα γκαράζ με τη νεκρική τους σιγή και με τον αντίλαλο και του παραμικρού θορύβου δεν ήταν αρκετά creepy από μόνα τους, ήρθε μια ταινία, όπως αυτή, για να αξιοποιήσει τον φόβο που υποβόσκει. Κάπως έτσι, θα δεις μια γυναίκα να φεύγει από το χριστουγεννιάτικο πάρτι του γραφείου της και να βλέπει την επιστροφή της στο αυτοκίνητο να μετατρέπεται σε εφιάλτη. Με τον εμμονικό φύλακα του πάρκινγκ να παρακολουθεί την κάθε της κίνηση δεν την αδικούμε.

4. The Children (2008)




Ένας μυστηριώδης ιός μολύνει τα παιδιά μίας οικογένειας και καταλήγουν να σκοτώνουν έναν-έναν τους ενήλικες που βρίσκουν τριγύρω. Η μοναδική που καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά είναι η έφηβη κόρη, που προσπαθεί να τα σταματήσει. Μία ικανοποίηση την ώρα που τιμωρούνται αυτά τα εκνευριστικά παιδάκια θα την έχεις.


5. Krampus (2015)




Αν ψάχνεις μία ταινία που βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο θρίλερ και στη μαύρη κωμωδία και που μπορεί να σου κάνει τα Χριστούγεννα πιο ανατριχιαστικά από ποτέ, τότε το Krampus είναι μάλλον αυτό που ζητάς. Ένα νεαρό αγόρι είναι αποκλεισμένο μαζί με τους γονείς του κατά τη διάρκεια μίας χιονοθύελλας κι ένας δαίμονας ονόματι Krampus αποφασίζει να τους επισκεφτεί. Η συνέχεια δεν έχει καμία σχέση με το πνεύμα των γιορτών.

Διάβασε επίσης: To άνετο στυλ των κορυφαίων fashionistas που μπορείς να φοράς και στο σχολείο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved