Δες ποιος πασίγνωστος ηθοποιός επιστρέφει στον ίδιο ρόλο 35 χρόνια μετά την πρώτη ταινία

Η μεγαλη επιστροφή είναι γεγονός κι οι απανταχού λάτρεις των ταινιών βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Όταν είχε κυκλοφορήσει η ταινία το 1986, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι δεκαετίες μετά θα μνημονεύεται ως μία από τις πιο κλασικές του είδους παραγωγές. Ήταν τότε που ο Ivan Reitman αποφάσισε να σκηνοθετήσει μία ταινία που θα είχε ως θέμα εκκεντρικούς παραψυχολόγους που ξεκίνησαν μία επιχείρηση στη Νέα Υόρκη για να πιάνουν φαντάσματα. Η κυκλοφορία της συνοδεύτηκε από τον χαρακτηρισμό «φαινόμενο» και συγκέντρωσε πάνω από 282 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη στο box office με μόλις 25-30 εκατομμύρια budget.

Ο λόγος για το Ghostbusters του 1986 που έφερε στο cast του τον Bill Murray, τον Peter Venkman και τη Sigourney Weaver. Το 2020, όλοι οι λάτρεις του κινηματογράφου θα ζήσουν μία μεγάλη στιγμή, αφού ο Murray επιβεβαιώθηκε ότι θα εμφανιστεί στο sequel του franchise των ταινιών.




Ο Dan Aykroyd -μέλος του αρχικού cast αλλά και αυτού του sequel-, αφού επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Murray, δήλωσε:

«Ο Jason Reitman έγραψε ένα υπέροχο, από καρδιάς σενάριο που παίρνει το πραγματικό DNA από τις δύο πρώτες ταινίες και το μεταφέρει κατευθείαν στη νέα γενιά. Παραδίδει την κληρονομιά σε μία νέα γενιά ηθοποιών, παικτών, ηθοποιών και χαρακτήρων»

Όσο για τους ηθοποιούς που θα ξανακάνουν την εμφάνισή τους, είπε:

«Γυρίσαμε το δικό μας κομμάτι, εγώ, ο Murray, η Sigourney κι η Annie Potts και ήταν πολύ απολαυστικό να δουλεύουμε σε αυτήν τη νέα ιδέα και στη νέα οπτική της ιστορίας, την οποία ο Jason (γιος του Ivan Reitman), που είναι απίστευτος και εκλεπτυσμένος σκηνοθέτης, εμπνεύστηκε»


Διάβασε επίσης: Everyday challenge: Ανακάλυψε επτά διαφορετικά trends σε μία μόλις εβδομάδα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved