Everyday challenge: Ανακάλυψε επτά διαφορετικά trends σε μία μόλις εβδομάδα

7 trends που μπορείς να δοκιμάσεις σε μία μόλις εβδομάδα

Το φθινόπωρο είναι εδώ και όσο επιβαρυμμένο και αν είναι το πρόγραμμά σου, μπορείς να βρεις λίγο χρόνο, προκειμένου να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Με την εποχή που διανύουμε να αποτελεί την ιδανική για ανανέωση, το σίγουρο είναι πως αξίζει να εστιάσεις την προσοχή σου και στα κορυφαία fashion trends της σεζόν, όπως εκείνο των White Days. Πρόκειται για τις τάσεις εκείνες που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου και ενδεχομένως, θα τονώσουν ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθησή σου. Πάμε λοιπόν να δούμε πώς θα… φορέσεις αυτοπεποίθηση, EveryDay!

Για να το πετύχεις, αρκεί να πεις «ναι» στο δικό μας EveryDay challenge και να υιοθετήσεις επτά διαφορετικά trends, μέσα σε μία μόλις εβδομάδα. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάσεις για να ανακαλύψεις τις πιο stylish τάσεις!

Το «παιχνιδιάρικο» tie dye

Μπορεί να ανήκεις στη Generation Z και να μην μεγάλωσες στα '90s, ωστόσο, τα καλά νέα είναι πως τώρα μπορείς να φορέσεις τα κορυφαία fashion trends της ξεχωριστής αυτής δεκαετίας και μάλιστα, στην πιο αναβαθμισμένη εκδοχή τους. Το tie dye αποτελούσε αναμφίβολα μία τοπ τάση της μόδας τα χρόνια εκείνα και σήμερα κάνει δυναμικό comeback για να δώσει έναν πιο playful αέρα στις εμφανίσεις σου. Δοκίμασε, λοιπόν, να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου επιλέγοντάς το. Ένα μπλουζάκι, ένα μπουφάν ή ακόμη και ένα backpack με tie dye λεπτομέρειες, θα κάνουν τη διαφορά.

image004

Κάνε την EveryDay μία white day

Κορυφαίο και αγαπημένο fashion trend το οποίο αξίζει να υιοθετήσεις καθόλη τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το hashtag #WhiteDays κάνει τον γύρο του Διαδικτύου! Αυτή η στυλιστική τάση, θέλει να επιλέγεις το λευκό (ακόμη και από πάνω μέχρι κάτω) ανεξαρτήτως εποχών ή περιστάσεων. Οι αγαπημένες σου fashionistas λένε «ναι» στο total white look και μάλιστα, EveryDay. Φρόντισε, λοιπόν, να μην ανεβάσεις στο πατάρι τα λευκά σου τζιν παντελόνια και φούστες. Μπορείς να τα φοράς κάθε μέρα αυτό το Φθινόπωρο -ακόμη και κατά τη διάρκεια της περιόδου σου. Με τις EveryDay, άλλωστε, θα είσαι καλυμμένη και δεν θα χρειάζεται να περιορίζεις τις στυλιστικές επιλογές σου! Γιατί με τις EveryDay κάθε μέρα μπορεί να είναι μία #WhiteDay!

image006

Οι all time classic σαλοπέτες

Μπορεί να μην είσαι φαν των ολόσωμων επιλογών όμως, η σαλοπέτα αποτελεί ένα από τα πιο hot fashion trends του 2019. Θα τη φορέσεις πάνω από ένα ζιβάγκο ή ένα t-shirt και θα δημιουργήσεις μία άκρως ενδιαφέρουσα εμφάνιση για το σχολείο ή τη βόλτα με τις φίλες σου.

image007

Το denim πάνω από το denim

Αποτέλεσε μία από τις αγαπημένες fashion επιλογές των απανταχού millennials κατά τη διάρκεια των ‘00s και τώρα, οι όλες εμείς έχουμε την ευκαιρία να το υιοθετήσουμε, στην καλύτερη δυνατή εκδοχή της. Δοκίμασε να φορέσεις το denim από την κορυφή ως τα νύχια, επιλέγοντας ένα τζιν παντελόνι και ένα τζιν jacket, μία τζιν σαλοπέτα ή μία denim φούστα και ένα denim πουκάμισο.

image009

Τα sneakers με το εφαρμοστό φόρεμα ή τη φούστα

Αν παρακολουθείς συχνά το Instagram, τότε πιθανότατα γνωρίζεις πως το athleisure style αποτελεί μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας για το 2019. Το λατρέψαμε διότι μας επιτρέπει να συνδυάζουμε τα αγαπημένα μας σπορ ρούχα και αξεσουάρ με περισσότερο κομψά items. Αυτός είναι ο λόγος που ένας από τους πιο «must» στυλιστικούς συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις EveryDay αυτή τη σεζόν είναι ένα girly, εφαρμοστό φόρεμα ή μία φούστα με τα αγαπημένα σου αθλητικά sneakers.

image011

Οι μεταλλικές λεπτομέρειες

Μπορεί οι μεταλλικές αποχρώσεις να μην σε ενθουσιάζουν, ωστόσο, το μεταλιζέ αποτελεί ένα από τα κορυφαία trends της σεζόν και μπορείς να το υιοθετήσεις, αν θέλεις να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου. Αν δεν θέλεις να το παρακάνεις με το metallic look, μπορείς να το επιλέξεις για τα αξεσουάρ σου. Μία τσάντα, μία κορδέλα για τα μαλλιά ή ακόμη και μία ζώνη σε μεταλλικές αποχρώσεις αρκούν για να διαπρέψεις στο στυλιστικό μας EveryDay challenge.

image013

Neon colours παντού

Δεν γνωρίζουμε αν τα neon χρώματα επέστρεψαν ξανά στη μόδα διότι «γράφουν» καλά στον φακό. Εκείνο που μπορούμε να γράψουμε με σιγουριά, ωστόσο, είναι πως φέτος, θα τα δεις παντού γύρω σου. Δεν χρειάζεται να «κοπιάρεις» το -ομολογουμένως υπερβολικό σε κάποιες περιπτώσεις- στυλ των influencers που ακολουθείς στα social media για να υιοθετήσεις με επιτυχία αυτή την τάση. Αρκεί ένα jacket ή ένα μπουφάν σε neon αποχρώσεις -όπως εκείνη του έντονου κίτρινου ή του φούξια- για να κάνεις μία ακόμη ιδιαίτερη εμφάνιση αυτή την εβδομάδα.

image015

Όπως διαπίστωσες δεν είναι δύσκολο να υιοθετείς και από ένα διαφορετικό fashion trend EveryDay! Με τη μόδα των ‘90s, άλλωστε, να έχει επιστρέψει, οι ντουλάπες της μεγάλης σου αδερφής ή της millennial ξαδέρφης σου μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμες.

Το σημαντικό σε ό,τι αφορά στο challenge μας, είναι να αισθάνεσαι άνετη με ό,τι φοράς και να μπορείς να νιώθεις ο εαυτός σου κάθε στιγμή. Να θυμάσαι πως δεν ντύνεσαι για τους άλλους, αλλά για εσένα. Και όταν αισθάνεσαι όμορφα με τον εαυτό σου, όταν νιώθεις πως έχεις την αυτοπεποίθηση να κάνεις ό,τι επιλογή θέλεις, τότε μπορείς να ζεις την κάθε μέρα σου στο maximum! Ειδικότερα τώρα που EveryDay can be a White Day!

Μείνε, λοιπόν, συντονισμένη για να μάθεις περισσότερα για τις κορυφαίες EveryDay teen τάσεις και τα tips που θα αναβαθμίσουν το στυλ και θα «ανεβάσουν» τη διάθεσή σου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved